Demo Plast Vest, între 21-24 iunie, la Expo Arad

Demo Plast Vest, între 21-24 iunie, la Expo Arad
Un eveniment dedicat specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice.

La aproximativ o lună de zile de când Expo Arad a găzduit Demo Metal Vest, acum Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, în parteneriat cu Tehnic Media anunţă o nouă provocare: Demo Plast Vest – un eveniment dedicat specialiștilor din industria de prelucrare a maselor plastice.

În vestul ţării sunt concentrate foarte multe companii de producţie care activează în domeniul prelucrării materialelor plastice şi conexe, fiind zona reprezentativă în România. Prelucrarea metalelor şi prelucrarea maselor plastice, transformarea acestora în componente de înalt nivel tehnologic, reprezintă în acest moment provocări majore pentru companiile din sectorul auto care întâlnesc constrângeri diverse.

Soluţii practice

Respectând conceptul „Demo”, la Demo Plast se va pune accentul pe practică și vor putea fi văzute la lucru cele mai recente echipamente ce înglobează inovații Industry 4.0 și IIoT, iar companii expozante de top vor prezenta soluții pentru întreg lanțul de proces în producția componentelor din plastic, cauciuc și compozite.

În plus, se va organiza o zi de întâlniri de afaceri în cadrul Demo Plast Vest.

Teme

În fiecare din cele trei zile, se vor aborda tematici de actualitate și de mare interes pentru specialiștii care activează în industria românească în cadrul Forumului Demo Plast Vest 2017, după cum urmează: *Ziua I, 21iunie: Industria de mase plastice din zona de Vest – Atragerea de noi clienți, furnizori, parteneri și specialişti; *Ziua II, 22 iunie: Industria Auto – client important pentru industria prelucrării maselor plastice – Direcții de dezvoltare; *Ziua III, 23 iunie: Noi tehnologii și inovații – Noi echipamente și materiale pentru industria prelucrării maselor plastice.

Oportunitate

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a Județului Arad, în calitate de gazdă a acestui eveniment, consideră că parteneriatul cu Tehnic Media, în privința celor două evenimente Demo Metal Vest și Demo Plast Vest, este o oportunitate pentru întreaga zonă de vest, în general, dar și pentru multitudinea de firme din industria prelucrării metalelor și a maselor plastice din Arad și împrejurimi, în special.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !