Demontează argumentele Primăriei în „cazul Caius Iacob”!

21Comentarii
Demontează argumentele Primăriei în „cazul Caius Iacob”!
În calitate de lider sindical al Școlii Gimnaziale „Caius Iacob” Arad și membru în Consiliul de Administrație (C.A.) – cu statut de observator – prof. Daniela Chiş solicită dreptul la replică, vizavi de afirmațiile eronate ale Primăriei – C.L.M. Arad transmise în articolul Protest: „Caius Iacob” refuză fuziunea”, secțiunea Update. Explicațiile Primăriei.

„Menționez că NU au avut loc niciun fel de analize și consultări prealabile cu Consiliul de Administraţie a școlii. În procesele-verbale înregistrate în ședințele C. A. din anul calendaristic 2016 nu se regăsește nicăieri pe ordinea de zi vreo mențiune în legătură cu orice posibilă fuziune între Liceul Tehnologic „Caius Iacob” și unitatea noastră școlară. Mai mult, Primăria a acordat un asemenea interes față de acest subiect important, care, într-adevăr, trebuia intens discutat în cadrul administrației ambelor școli implicate în fuziune, încât la ședințele Consiliului de Administraţie, dintre cei doi reprezentanți C.L.M. Arad, membri în C.A., unul a participat doar sporadic la aceste ședințe, celălalt lipsind cu desăvârșire de la toate aceste întruniri. De asemenea, este total eronată afirmația că măsura vine în sprijinul elevilor, întrucât majoritatea covârșitoare a absolvenților noștri de gimnaziu se îndreaptă spre licee cu profil teoretic, nu tehnologic, deci există clar îndoieli că școala noastră poate furniza populație școlară pentru un liceu de asemenea profil, prestigiul școlii atrăgând tot mai mulți elevi interesați de performanțe școlare.” a precizat prof. Daniela Chiș – lider sindical la Şcoala Gimnazială „Caius Iacob” Arad.

Citește și: Protest: „Caius Iacob” refuză fuziunea!21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor