Dependenţi de Jurnal arădean

De Diana Dutu
1Comentariu
Dependenţi de Jurnal arădean
Cititorii noştri se declară încântaţi să fie dependenţi de ziarul care-i informează corect şi obiectiv, zi de zi.

Jurnal arădean i-a premiat, ieri, cu câte 200 de lei pe cei mai norocoşi dintre abonaţii săi din noiembrie. „Premiile de fidelitate” au ajuns în posesia câştigătorilor, ocazie cu care aceştia ne-au povestit ce cred ei despre ziar.

„Sunt abonat de foarte mulţi ani la Jurnal arădean. Şi eu şi soţia citim ziarul în fiecare dimineaţă, îl împărţim în două, la cafea. Ne plac foarte mult articolele” – spune arădeanul Gheorghe Lupei.

Maria Văduva din Fiscut mărturiseşte că e pentru prima dată când a participat la „Premiile de fidelitate” şi, evident, pentru prima dată când a câştigat. „Mulţumesc lui Dumnezeu şi doamnei care a extras plicul meu” – a punctat norocoasa noastră abonată. Zice că-i place să citească ziarul: „Chiar dacă am aluat pe mâini, mă şterg şi iau ziarul să-l citesc. Vă mulţumesc că existaţi.”

Arădeanca Ecaterina Martin e abonată de 40 de ani la ziar şi se află la al treilea câştig cu „Premiile de fidelitate”. Zice că-i place să citească ziarul pentru a fi la curent cu toate ştirile. Şi Stelian Ponta a câştigat „pentru a treia oară în 15 ani” la concursul Jurnal arădean destinat abonaţilor. Ţine să-şi exprime aprecierea pentru ziar, despre care crede că „e bine făcut” şi conţine articole interesante. „Vă felicit că rezistaţi în presa printată când toată lumea e pe presa electronică. E altceva să ţii ziarul în mână” – spune cititorul nostru.

„Toţi suntem mulţumiţi de ziar, altfel nu ne-am abona” – spune Delia Boţan din Arad. Ea ne-a povestit că, totuşi, într-un an a decis să renunţe la abonamentul la Jurnal arădean, pentru a face economie. „Până la urmă, am cheltuit mai mult cu frământările mele. Eram aşa agitată când ştiam că trebuia să vină poştaşul cu ziarul! N-am putut fără Jurnal arădean! Ne-am abonat din nou şi citim cu regularitate ziarul – atât eu, cât şi sora mea geamănă şi nepoata” – a relatat simpatica noastră cititoare.

Şi Livius Moţ din Curtici are o poveste asemănătoare. El a rezistat doar o lună fără Jurnal arădean, timp în care „mă duceam la poartă în fiecare zi să văd dacă nu a venit ziarul, că îl aşteptam. A trebuit să-l cumpăr, ca să îl citesc. M-am lecuit! De atunci mă abonez fără întrerupere şi sunt mulţumit de tot ceea ce citesc în fiecare zi” – a spus curticeanul.

Elena Zgărdău din Bocsig a ţinut să-i mulţumească „doamnei diriginte Lucia de la Poştă care m-a ajutat să trimit talonul de participare la concurs în ultimul moment. Tocmai de aceea, a fost o surpriză de proporţii să-mi văd numele în ziar, printre câştigători. Am mai câştigat o dată anul trecut, în primăvară şi nu m-am gândit că voi avea din nou noroc…” – spune Elena Zgărdău, neuitând să mulţumească şi Jurnalului arădean, ziarul „pe care îl citesc de mai bine de 30 de ani. Mulţumesc din tot sufletul!”

Ce fac cu banii

Ce fac câştigătorii „premiilor de fidelitate” cu cei 200 de lei oferiţi de Jurnal arădean? Gheorghe Lupei spune că îi va da banii lui Moş Nicolae „să ne aducă ceva”. Maria Văduva va folosi premiul câştigat pentru a face cadouri de Moş Nicolae şi Moş Crăciun. Pentru Ecaterina Martin, banii au picat numai bine dat fiind că la sfârşitul lui 2019 împlineşte 70 de ani. Delia Boţan va împărţi premiul cu sora şi nepoata sa, iar „partea mea o să o dau nepoţelului meu”. Stelian Ponta mărturiseşte că „bag banii în bugetul consolidat al familiei. Soţia e bancherul, ea gestionează. Eu nu am treabă cu banii, e o bătaie de cap în minus.” De bucurie că a câştigat, Elena Zgărdău va folosi banii pentru a-şi scoate prietenii la o pizza. Iosif Gyekeny ne-a spus, cu sinceritate, că va plăti factura la curent. „Eu am trei nepoţi. Mai adaug 100 de lei de la mine şi le dau cadou de Moş Nicolae” – spune Livius Moţ.

Taguri:


1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor