Deschiderea oficială a unui nou supermarket BILLA in Arad

Deschiderea oficială a  unui nou supermarket BILLA in Arad
ARAD – Marti 23 martie 2010, ora 17.00, s-a inaugurat un nou magazin BILLA, in orasul Arad, in cadrul complexului comercial Atrium Center.

Prin acest nou supermagazin reteaua Billa va ajunge la un numar de 46 de unitati operate in România. Supermagazinul se afla situat pe Calea Aurel Vlaicu nr. 10-12 , are un spaţiu de vânzare de 1200 mp si ofera spre vanzare aproximativ 7.500 de articole.

BILLA continua prin acest supermagazin promovarea noului concept bazat pe un aspect estetic si funcţional imbunătăţit. Accesul direct in spatiul de vanzare asigura optimizarea fluxului de clienţi, in timp de reducerea suprafeţelor vitrate garantează un confort termic sporit. Magazinul beneficiază de cele mai performante tehnologii de refrigerare, incluzând ultimele modele de vitrine frigorifice, care se integrează într-o foarte modernă amenajare a spaţiului de vânzare şi modalitate de expunere a produselor.

Carnea este preluată de la furnizori certificaţi, în fiecare dimineaţă având loc un control exigent de care depinde acceptarea mărfii în magazin. Un medic veterinar stă întotdeauna la dispoziţia clienţilor cu sfaturi şi recomandări, certificând în acelaşi timp respectarea tuturor standardelor şi normelor igienico-sanitare în vigoare. O atracţie specială o constituie raionul Delicatese, unde o varietate mare de salate gata preparate, mezeluri şi alte specialităţi îşi aşteaptă clienţii, mereu proaspete şi apetisante. Toate aceste produse sunt preparate pe loc în spaţiile amenajate în incinta magazinului, în fluxuri distincte sub control permanent.

Pe lângă prospeţimea şi varietatea produselor, ceea ce v-a surprinde clienţii BILLA vor fi preţurile foarte avantajoase.

Politica BILLA este tocmai aceea de a satisface toate gusturile, printr-o gamă variată de produse la preţuri extrem de avantajoase. Printr-o organizare eficientă a muncii, precum şi datorită marilor cantităţi de produse achiziţionate, BILLA este în măsură să ofere clienţilor săi o mare diversitate de produse proaspete, precum şi multe alte articole din necesarul zilnic la preţuri extrem de convenabile.

Billa este prezenta in Romania din februarie 1999 si este parte componentă a grupului german REWE, care numără mai mult de 15.000 magazine şi 320.000 angajaţi în întreaga Europa .Acesta este reprezentat în România şi prin reţelele Selgros si Penny.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !