Despre competenţa managerială

Despre competenţa managerială
Despre competenţa managerială
ARAD – Nicolescu pledează pentru realizarea unor obiective care să susţină activitatea IMM-urilor arădene. |Video

Aradul este una din zonele cele mai dezvoltate şi mai dinamice din ţară, dar se confruntă şi ea cu un anumit deficit de competenţă managerială. De aceea, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România filiala Arad implementează un proiect de instruire şi training destinat managerilor, întreprinzătorior, specialiştilor şi angajaţilor din IMM-urile arădene. Primul curs din seria de instruiri, „Training şi consultanţă în domeniul managementului pragmatic al firmelor”, este susţinut de prof. univ. dr. Ovidiu Nicolescu, preşedintele CNIPMMR, şi urmăreşte dezvoltarea abilităţilor manageriale.

Vizita acestuia la Arad a cuprins şi întâlniri cu prefectul şi cu preşedintele Consiliului Judeţean, în cadrul cărora Nicolescu a pledat pentru realizarea a trei obiective majore care să susţină activitatea IMM-urilor arădene. „Am solicitat realizarea, în parteneriat public-privat, a unui centru judeţean sau chiar regional de training şi consultanţă pentru IMM-uri. Apoi, includerea în strategia judeţului a două-trei obiective concrete pentru IMM-uri. De asemenea, realizarea unui cluster de IMM-uri, a unei reţele de IMM-uri şi a unor parcuri industriale. Eu zic că pentru realizarea acestor obiective se pot obţine finanţări de la UE”, spune Ovidiu Nicolescu.

G.Knap0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !