Deţinuţii îşi caută serviciu la bursă

Deţinuţii îşi caută serviciu la bursă
ARAD – Opt persoane private de libertate îşi vor căuta de lucru la bursa locurilor de muncă.

Un lucru mai rar întâlnit se va petrece vineri, 23 aprilie, la Restaurantul Bucegi. Opt deţinuţi încarceraţi în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad îşi vor căuta de lucru la bursa generală a muncii organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad (AJOFM). Cele opt persoane private de libertate vor încerca să convingă un angajator să îi angajeze după ce vor ieşi din puşcărie.

„Persoanele despre care vorbim mai au de executat mai puţin de două luni din pedeapsă, aşa că vor vizita bursa locurilor de muncă în ideea găsirii unui serviciu”, a declarat Eduard Magold, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului. Acesta mai spune că programul urmăreşte medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă dintre persoanele private de libertate şi angajatori, deţinuţii fiind consideraţi persoane defavorizate pe piaţa muncii.

„Munca este considerată una dintre cele mai importante premise pentru reintegrarea în societate”, a încheiat Magold. În data de 23 aprilie, începând cu ora 9, în incinta Restaurantului Bucegi, fosta sală Bingo, se va desfăşura Bursa generală a locurilor de muncă. Arădeniişomeri sau care îşi caută un serviciu se pot prezenta acolo pentru a lua contact cu angajatorii care scot la concurslocuri de muncă.

Va sugeram:

Mai multe locuri de munca in Arad.

Mai multe locuri de munca in Nadlac.

Mai multe locuri de munca in Ineu.

Mai multe locuri de munca in Pecica.

A.G.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !