Devierile curburilor vertebrale-scolioza vertebrala

Reactualizat la:
Devierile curburilor vertebrale-scolioza vertebrala

Scoliozele coloanei vertebrale se intalnesc frecvent la nivelul populatiei,dar importanta este magnitudinea acesteia.Majoritatea devierilor vertebrale pot fi tratate conservator,daca sunt depistate inainte de a deveni prea severe.

Aceste afectiuni sunt frecvente la copii si adolescenti,in perioada de crestere,atunci cand depistarea precoce,tratarea si urmarirea lor poate preveni aparitia complicatiilor cardio-pulmonare care apare in cazurile severe precum si prevenirea consolidarii in pozitii vicioase a structurilor osoase cu aparitia durerilor persistente si invalidante la varste inaintate.

Metoda Coob de determinare a gradului de deviere a coloanei vertebrale este o metoda reproductibila care permite evaluarea si reevaluarea cu precizie a modificarilor scliotice,folosita in cazul copiilor si adolescentilor.

În clinica noastra se efectueaza radiografii la nivelul tuturor segmentelor de coloana vertebrala, existand si posibilitatea efectuarii procedurilor de fizioterapie, gimnastica medicala si recuperare cu personal calificat, la pachetele de recuperare de 10 sedinte se ofera doua sedinte gratuite.

CENTRUL MEDICAL RUBIO

Avem credinţa că medicina fără ajutorul tehnicii nu mai poate fi imaginată, dar că, fără omenie şi respect pentru valorile morale, aceasta rămâne doar o simplă meserie

✓ 30% reducere la toate radiografiile, plus CD cadou.

✓ Pachet recuperare coloana: 10 sedinte plus 2 GRATIS

Medicina de Familie*Pediatrie*Stmatologie*Interne*Cardiologie*Reabilitare Medicala*Fiziokinetoterapie*Laborator Medical*Medicine Muncii*Psihoterapie *Medicala*Psihologie Pediatrica*Neuropsihiatrie Infantila*Psihologia Muncii*Logopedie*Neurologie*Kinetoterapie*Radiologie*Chirurgie Plastica si Reparatorie

Cal. Victoriei, 60-62, Arad,

info@centrulmedicalrubio.ro

TELEFON 0257.270.800

http://centrulmedicalrubio.ro/specialitati-medicale.html