Devoratorii au vizitat Dacia

1Comentariu
Devoratorii au vizitat Dacia
Devoratorii au vizitat Dacia
ARAD – Vineri noaptea, toţi cei care nu schimbă canalul atunci când văd un spot publicitar bun s-au adunat cu mic cu mare la cinematograful Dacia. VIDEO

Ei au făcut abstracţie de orele târzii şi s-au dotat cu sandvişuri, cafea şi tot felul de bunătăţuri pentru a rezista o noapte întreagă.

Marea Devorare a început cu un show al celor de la Cassa Loco, care pe lângă piesele cântate au susţinut voia bună.

Devoratori premiaţi Precum au fost obişnuiţi în fiecare an, participanţii au primit şi de această dată de la sponsorii evenimentului, sticluţa cu apă minerală Bucovina, precum şi alte premii constând în rucsacuri, cartele orange prepay şi un telefon mobil. Însă toate acestea au fost doar bonusuri pentru devoratorii arădeni.

Ei au văzut spoturi publicitare din toate colţurile lumii, începând cu cele din ţările europene şi terminând cu Irak, Israel, Africa de Sud, Macedonia, Turcia, India sau Egipt, pentru a aminti numai câteva din ţările exotice ale căror mici opere de artă au fost alese.

Până dimineaţa Pentru cei mai pasionaţi dintre pasionaţi au fost calupuri de spoturi din alte timpuri, precum cele alb-negru din anii 50 ale francezilor şi nu numai.

S-au devorat reclame atât hazlii la medicamente (spoturi româneşti) sau chiar la detergenţi (culmea!, se poate) cât şi spoturi care aveau darul să te pună pe gânduri precum avertizările la viteza excesivă, pentru folosirea centurii de siguraţă şi alte anunţuri sociale.

Bineînţeles că puţini au fost cei care au rezistat până dimineaţa. Marea emigrare având loc în timpul celei de a doua pauze.

La sfârşitul devorării, ora cinci dimineaţa, în sală au mai rămas doar vreo 60 dintre cei mai dârzi participanţi.

M.S.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor