Devoratorii Jurnal arădean

De Diana Dutu
Devoratorii Jurnal arădean
© Fidelii lunii mai au fost fost premiaţi cu câte 200 de lei FOTO: DIANA DUŢU
Aşa se autodefinesc unii dintre cei mai fideli cititori ai ziarului. JA i-a premiat, ieri, pe cei mai norocoşi dintre ei.

Concursul „Premiile de fidelitate Jurnal arădean” şi-a consumat, joi, o nouă etapă: premierea celor mai norocoşi abonaţi din luna mai. Un moment plăcut – şi pentru noi, şi pentru câştigători – pe care l-am savurat împreună cu cititorii noştri. Care cititori au ţinut să ne spună cât sunt de fideli şi, mai ales, de ce ne sunt fideli.

„Nu vreau să pierd niciun număr de ziar pentru că Jurnal arădean conţine articole bine documentate, cu ziarişti de înaltă ţinută” – spune arădeanul Mihai Aniţa. „Avem abonament la ziar din anii ’70-’71 şi, chiar dacă timpul liber e mai restrâns, citim tot ziarul – dacă nu azi, atunci a doua zi. Suntem mulţumiţi de Jurnal arădean, de informaţiile pe care ni le oferă. De asta ne şi abonăm în continuare” – mărtuirseşte Elena Ionel din Arad.

„Eu răsfoiesc mai întâi ziarul şi apoi citesc ceea ce mă interesează, în general articolelele care relatează evenimentele mai deosebite petrecute în oraş sau judeţ” – zice Floarea Prundan. Deşi participă de doi ani la concursul nostru de fidelitate, este pentru prima dată când câştigă un premiu (iar pentru asta îi mulţumeşte dr. Mircea Merea, care i-a purta noroc la extragere). Dan Vidac din Şiria a câştigat pentru a doua oară la „Premiile de fidelitate JA”, antecedentul datând din 2001. „Sunt foarte mulţumit de Jurnal arădean. Abia aştept să vină poştaşul cu ziarul, să-l citesc” – spune fidelul din Şiria.

Şi Floarea Mîrza din Chişineu Criş se află la al doilea câştig la „Fidelitate”. „Îmi place foarte mult ziarul, pentru asta ne şi abonăm în continuare, cât vom fi în putere, că şi eu, şi bărbatu-meu suntem nişte devoratori de presă. Vă mulţumim că existaţi pentru noi” – încheie Floarea Mîrza.

Ce fac cu banii?

Cu premiul pe care l-a primit de la Jurnal arădean, Mihai Aniţa îi va cumpăra un cadou soţiei sale („că ea e cea care tot insistă să trimit talonul la concurs”), iar o parte din bani îi va folosi pentru a se abona, în continuare, la Jurnal arădean. Floarea Prundan şi-a propus să folosească cei 200 de lei pentru a repara un şopru din gospodărie. Dan Vidac împlineşte, luna viitoare, 48 de ani, motiv pentru care va cheltui banii pentru a-şi lua un cadou. Floarea Mîrza va direcţiona premiul spre cele două nepoate ale sale.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !