Dezbateri aprinse pentru piaţă

56Comentarii
Dezbateri aprinse pentru piaţă
Dezbateri aprinse pentru piaţă
ARAD – Zeci de arădeni şi-au spus părerea pe www.aradon.ro despre decizia TOP de a desfiinţa bazarul din Piaţa Mihai Viteazul, zona intrând de la începutul lui aprilie în renovare. Dezbateri aprinse

În rândurile de mai jos puteţi citi câteva din părerile arădenilor scrise pe acest subiect.

* „Piaţa M. Viteazu ar trebui rasă de pe suprafaţa pământului. E o sursă de infecţie chiar în centrul oraşului!” (Zarzavagiul)

* „Tot a facut dl “DA-Falca”- demolatorul cum a vrut: să demoleze piaţa, întâi cică bazarul apoi şi restul, dar întâi, în stilul lui, a pus-o pe aia de la TOP să iasă la înaitare (îşi permite pe banii pieţarilor să meargă în străinatate); îi asmute pe cei din bazar împotriva zarzavagiilor şi-a florarilor, dar suntem naivi dacă credem că nu vor urma şi restul, vor mai fi încă nişte arădeni proşti care se vor uita cu jind la vilele luxaose şi hipermarketurile lui Demolatorman” (Anonim)

* „De mult trebuia demoată această «piaţa», o ruşine a Aradului, un loc pentru bişniţari şi hoţi de buzunare” (Anonim)

* „Piaţa Mihai Viteazu era infectă, mulţi hoţi de buzunare, enorm de multi ţigani. Mai bine s-ar face un mall că doară îi în centrul oraşului, să ne mândrim şi noi arădeni cu câte ceva” (Anonim)

* „Nu s-a zis nimic (…) despre problema reală: 2000 de persoane lăsate pe drumuri”. (Ălanegru)

* „Să avem şi noi o piaţă ca în UE. Am fost şi am văzut cum e o piaţă în străinatate. Să facă şi la noi aşa ceva”. (Anonim)

*„Piaţa aia aduce mai mulţi bani la stat cât voi şi neamurile voastre nu o să îi daţi niciodată!! Şi pe lângă asta urlaţi să vă facă drumurile; din ce bani?” (Unul)

* „Când vine rândul pentru ceva mai bun Pieţii Agroalimentare din Vlaicu, din apropierea Poştei? Ştie cineva? Păcat de acel loc nefolosit ca lumea. La nevoie ajutăm la demolarea ei …” (Anonim)

* „ (…)Vreau să vă spun că în orice ţară europenă există pieţe, iar dacă acestea nu sunt atât de deplorabile ca ale noastre, meritul este al edililor locali, respectivi care nu se gândesc decât la prosperitatea şi interesul celor pe care-i reprezintă. Şi vreau să vă mai spun ceva:«noi nu ne-am ales reprezentanţii, ci ne-am ales şefii» Aşa-i? Să trăiţi, ne vom conforma dispoziţiilor date, pentru că nu avem de ales, dar nu ne vom mai da sufragiile. (Pensionarul de serviciu)

„Eu nu sunt nici pensionar şi n-am nici un interes vis-a-vis de piaţă, dar îmi pare rău pentru ce va urma, dacă cineva speră că «demolatorul» se va opri aici, se înşală” (Emil)

* „Tot vă certaţi toţi, până la urmă nici nu ştim cum îi bine. Cu piaţă îi bine într-un fel, cu magazine în alt fel. Dar problema îi că noi românii nu avem salari europene. Nu suntem pregătiţi pentru Europa, asta îi problema. Avem salari mici. Prin concluzie : HAI UTA” (Anonim)

A.B.56Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor