Dinu Patriciu, în dialog cu arădenii

21Comentarii
Dinu Patriciu, în dialog cu arădenii
Arad – Miliardarul Dinu Patriciu a fost ieri prezent, pentru câteva ore, în Arad, ocazie cu care a avut o întâlnire cu studenţii Universităţii Aurel Vlaicu, cu rectorul acestei instituţii, prof. univ. dr. Lizica Mihuţ, alături de cadrele didactice, cu pefectul judeţului şi cu arădenii invitaţi la „Dialoguri Culturale” în incinta Teatrului Ioan Slavici. |Dinu Patriciu la Arad (II) 13.02.2008 VIDEO

Dacă studenţii universităţii arădene au reuşit să umple până la refuz sala în care a fost organizată întâlnirea, nu acelaşi lucru se poate spune despre politicienii, oamenii de afaceri sau de cultură din oraşul nostru care au lăsat goală mai bine de jumătate din sala mare a teatrului.

Cu toate acestea, cei prezenţi au ascultat fascinaţi o lecţie de cultură corporatistă, o lecţie a artei de a face afaceri şi a … afacerii de a face artă. Dinu Patriciu a catalogat din start subiectul propus de organizatorii dezbaterii, „Artă şi afaceri”, ca fiind unul „extrem de incitant şi cu un potenţial de dialog foarte generos”.

 

Împotriva taxei auto

După o prezentare făcută vreme de aproximativ o oră, cei prezenţi au fost invitaţi la un dialog sincer şi deschis cu omul, arhitectul, politicianul şi managerul Dinu Patriciu. Acesta a răspuns fiecărei întrebări cu generozitate şi a exprimat o serie de opinii pe marginea unor subiecte actuale şi delicate, cum ar fi taxa auto, despre care a declarat cu o sinceritate dezarmantă că : „Sunt împotriva oricărei taxe specifice, deci şi a taxei de primă înmatriculare. Susţin doar ceea ce înseamnă taxe pe consum”.

Ocupantul primului loc în topul celor mai bogaţi români a mai explicat şi mecanismele care au dus la căderea bursei din România şi a prognozat că urmează „prăbuşirea imobiliarului”. „În fapt, asistăm deja la primele semne ale acestui fenomen, respectiv la blocarea pieţei imobiliare, în care oferta e foarte mare iar numărul de tranzacţii foarte mic. E normal ca mai apoi sectorul acesta să cadă”, a mai explicat Patriciu.

C.A.
21Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor