Diplomă pentru Lia Ardelean

ARAD – Preşedintele Organizaţiei de Femei a Partidului Conservator, Lia Ardelean, a primit o diplomă de excelenţă din partea Asociaţiei Femeilor din România(AFR), în cadrul aniversării a 20 de ani de la înfiinţarea primei organizaţii democrate a femeilor române.

Preşedintele AFR, Liliana Pagu, i-a înmânat Liei Ardelean diploma de excelenţă, motivaţia fiind faptul că liderul OFPC este „personalitate implicată în promovarea şi susţinerea femeilor din România, partener de nădejde al Asociaţiei Femeilor din România, lider în mişcarea de femei”.

În alocuţiunea sa din cadrul ceremoniei, Lia Ardelean a mulţumit pentru invitaţia şi distincţia primită, dar a arătat că femeile trebuie să fie mult mai solidare pentru a-şi realiza obiectivele într-o societate încă dominată de bărbaţi. „Sunt onorată şi mândră de această diplomă de excelenţă, mulţumesc organizatorilor pentru invitaţie, însă nu pot să nu remarc, deşi este un moment festiv, că fără perseverenţă şi seriozitate în acţiunile noastre nu vom reuşi să ne rezolvăm problemele. Trebuie să recunoaştem că problema cea mai mare a femeii din România este femeia însăşi. Dacă nu dăm dovadă de unitate şi solidaritate, este evident că nu vom reuşi să ne susţinem şi să ne promovăm cu succes proiectele specifice, deoarece doar femeile sunt interesate de rezolvarea acestora”, a subliniat Lia Ardelean în cadrul ceremoniei de aniversare a 20 de ani de la înfiinţarea AFR.

S.T.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !