Disfuncționalități la Judecătoria Gurahonț

De Ioana Costas
4Comentarii
Disfuncționalități la Judecătoria Gurahonț
© Foto: Neregulile au fost găsite în urma controlului efectuat de Inspecția Judiciară
Nu o spunem, noi, ci Inspecția Judiciară care, în urma unui control care a durat aproximativ trei săptămâni, din 28 martie până în 22 aprilie, a găsit unele nereguli la Judecătoria Gurahonț, însă acestea nu au fost detaliate de inspectori.

Inspecția Judiciară a apreciat eficiența managementului Tribunalului Arad, a Judecătoriei Arad, precum și managementul calitativ desfășurat de președinții Judecătoriilor Ineu, Chișineu Criș și Lipova. Însă când a venit vorba de Judecătoria Gurahonț…
“Anumite precizări se impun în legătură cu Judecătoria Gurahonț unde, deși a existat o stabilitate din punct de vedere al conducerii judiciare, s-au constatat unele disfuncționalități, impunându-se o implicare mai mare a președintelui instanței, dar și a grefierului șef în coordonarea și verificarea activității de la nivelul compartimentelor auxiliare”, se arată în raportul Inspecției Judiciare.
Tribunalului Arad a trebuit să intervină (pentru remedierea situației existente la Judecătoria Gurahonț) în urma constatărilor inspectorilor Inspecției Judiciare.

“Echipa de inspectori a prezentat conducerii Tribunalului Arad principalele constată și concluzii preliminare ale controlului, cu referire la Judecătoria Gurahonț, fiind relevante anumite disfuncționalități în activitatea instanței, iar prin ordinul președintelui acestei instanțe a fost desemnată o echipă, condusă de vicepreședintele tribunalului, și s-a întocmit un plan de măsuri pentru monitorizarea activității judecătoriei, activitate finalizată cu întocmirea unui proces verbal privind implementarea acestuia”, se precizează în raportul Inspecției Judiciare.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor