Disperare pentru un loc de muncă

8Comentarii
Disperare pentru un loc de muncă
CHIŞINEU CRIŞ – Peste şase sute de arădeni şi-au căutat o slujbă la Bursa Muncii de la Chişineu Criş.

Prima bursă a muncii din acest an s-a desfăşurat ieri în localitatea Chişineu – Criş la Casa de Cultură din localitate cu începere de la ora 09,00. Numărul extrem de mare al participanţilor, peste şase sute, este de fapt o oglindă reală a situaţiei în care se află piaţa muncii din judeţ. Pratic, disperarea pentru găsirea unui loc de muncă a atins cote, care în urma cu doi- trei ani, erau de neimaginat.

„La această Bursă a Muncii, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad au participat 682 de persoane aflate în căutarea unei slujbe, dintre acestea, un număr de 42 de persoane au fost selectate în vederea încadrării, iar 15 persoane au fost încadrate pe loc”, ne spune Horia Ocolicean, director al agenţiei. Numărul total al slujbelor ofertate de către cei 26 de agenţi economici particianţi – din 50 contactaţi!, a fost de şase ori mai mic decât numărul celor ce doreau să se angajeze.

Servicii gratuite

„Pe lângă medierea directă în cadrul bursei între cererea şi oferta de locuri de muncă dintre persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă şi angajatori, acţiunea vizeazăa informarea persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă  privind  prezentarea măsurilor destinate stimulării ocupării forţei de muncă de care pot beneficia gratuit prin intermediul serviciului public de ocupare, respectiv: informarea şi consilierea profesională; medierea muncii; formarea profesională; consultanţa şi asistenţa pentru începerea unei activităţi independente sau iniţierea unei afaceri; stimularea mobilităţii forţei de muncă”, a mai spus Ocolicean.

Va sugeram:

Mai multe locuri de munca in Arad.

Mai multe locuri de munca in Nadlac.

Mai multe locuri de munca in Ineu.

Mai multe locuri de munca in Pecica.

A.P.8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor