DJST şi-a stabilit priorităţile

De Daniel Scridon
1Comentariu
DJST şi-a stabilit priorităţile
Noul director executiv, Cristian Gavra, vrea să modernizeze bazele sportive aflate în patrimoniul Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Arad..

Noul director executiv Cristian Gavra, directorul adjunct Dan Cuedan şi purtătorul de cuvânt Lili Nica au răspuns întrebărilor la conferinţa de presă organizată, joi, de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Arad.

Sigur pe sine, optimist, noul director Cristian Gavra a venit cu „lecţiile făcute”, având răspunsuri la toate întrebările celor patru reprezentanţi ai mediei arădene: * Am făcut o primă evaluare a celot trei baze sportive din subordine şi am purtat discuţii cu tot personalul contractual. * Mi-am stabilit priorităţile şi ele vizează îmbunătăţirea condiţiilor oferite pentru practicanţii sportului. * Cu cei 33 000 lei primiţi de la Minister vom executa mici reparaţii la acoperişul „Polivalentei”, pentru a nu mai ploua în sală. * Din resurse proprii şi sponsorizări vom plăti o firmă de alpinişti pentru a înlocui plăcile deteriorate de pe acoperişul Bazinului Delfinul, pentru menţinerea unei temperaturi constante a apei. * Tot la „Delfinul”, pentru atragerea amatorilor, se vor pune în vânzare, în această toamnă, abonamente promoţionale. * Cele şase terenuri de tenis de câmp cu zgură, terenul de mini-fotbal şi cele două terenuri de beach-volley din cadrul Complexului sportiv situat vizavi de Ştrandul Neptun aduc venituri anuale deloc de neglijat, astfel încât, pentru anul viitor vom demara o operaţiune de cosmetizare a acestora. * DJST Arad este partener într-un proiect iniţiat de Ministerul Tineretului şi Sportului – „Campionii României” – prin care se urmăreşte atragerea copiilor spre sport şi înfiinţarea a cât mai multe asociaţii sportive şcolare, care au cadrul legal de a fi finanţate de la bugetul de stat.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor