Doar caractere în cantonament

De Leo Sfara
Doar caractere în cantonament
LT Cermei a deplasat la Moneasa doar jucători tineri şi de caracter, spune antrenorul Aslău.

Lunca Teuz Cermei a trecut la acumulările fizice, la poalele munţilor Codru Moma. De ieri, elevii lui Mircea Aslău se pregătesc la Moneasa, timp de şase zile, „casa” fiind Hotel Parc.

Lotul deplasat e următorul: Rusu – Vereș, Petrache, Cotoc, Suslak, Ianc, Coșa, Nistor, Șiclovan, Diarra, Aldan, Morar, E. Varga, Sulea, Bulza, V. Brîndușe, Fl. Brîndușe.

Problema terenului

De la bun început, antreorul Mircea Aslău (foto) ne-a spus că echipa sa a mers la Moneasa pentru acumulări fizice, însă admite faptul că există o problemă, a terenului.

„Facem câte două antrenamente zilnic, plus o înviorare, când se crapă de ziuă. Prima şedinţă de pregătire constă în acumulări fizice şi forţă, iar după-amiza, mergem pe terenul din Moneasa. E drept, gazonul este foarte rău, dar nu avem ce face şi ne adaptăm. Ne folosim de el cât putem, astea sunt condiţiile şi nu avem ce face. Nu putem merge pe terenul de la Dezna, acolo e altă echipă care se antrenează, dar nu cred că ar fi mai bun gazonul. În schimb, avem condiţii excelente de cazare, masă şi recuperare, la Hotel Parc” – spune Mircea Aslău.

Coşa, prima problemă

A apărut şi prima problemă medicală în lotul celor de la Cermei. Este vorba de juniorul Coşa, care face deja fizioterapie.

Pe de altă parte, antrenorul îşi mai doreşte un portar şi – dacă e posibil – un jucător cu experienţă.

„Îl tot aşteptăm pe Costea, care e plecat în Portugalia, însă dacă nu vine, într-o săptămână, trebuie să facem ceva, avem nevoie de cineva lângă Florin Rusu. Dacă mai apare ceva, un jucător cu experienţă pe care să-l putem aduce, atunci pot spune că lotul e complet. Şi aşa, însă, ne descurcăm cu ce avem” – completează Aslău.

Se pregătesc bine

Antrenorul a lipsit motivat o săptămână de la echipă, dar jucătorii s-au antrenat la capacitate maximă, iar acum e convins că băieţii se vor pregăti la fel.

„La noi, la echipă, nu există decât caractere, lângă jucătorii tineri. Cu ei am rămas şi sunt convins că se vor antrena foarte bine în acest cantonament. Sunt conştienţi ce îi aşteaptă, de faptul că suntem într-o perioadă grea, de acumulări fizice” – a conchis Aslău.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !