Doi indivizi se dau drept angajaţi Polaris şi cer bani de la arădeni

De Adriana Barbu
Reactualizat la:
5Comentarii
Doi indivizi se dau drept angajaţi Polaris şi cer bani de la arădeni
© foto: arhivă
Conducerea companiei îi sfătuieşte pe arădeni să sune la Poliţie şi la dispeceratul Polaris dacă se confruntă cu această problemă.

Doi indivizi bat cartierele Aradului, se dau drept angajaţi Polaris şi cer bani de la arădeni pe motiv că nu mai pot ajunge cu maşina societăţii până la bază. Hoţii de identitate au luat în această săptămână la ţintă cartierul Grădişte. Informaţia ne-a fost furnizată de către SC Polaris M Holding SRL care a precizat faptul că „dezavuează campania de denigrare la care este supusă societatea de personaje rău intenţionate şi certare cu legea. Unitatea noastră atrage atenţia tuturor locuitorilor de pe raza municipiului Arad că, de mai bine de o săptămână, doi indivizi acţionează în mai multe cartiere din Arad, din uşă în uşă, dându-se drept angajaţi ai SC Polaris M Holding SRL şi solicitând bani de la cetăţeni. Scuza acestor doi indivizi certaţi cu legea este faptul că societatea noastră se află într-o situaţie dificilă şi că au nevoie de bani de benzină pentru a se putea întoarce cu maşina în bază. Acum o săptămână, aceşti hoţi de identitate au acţionat în zona centrală, potrivit informaţiilor pe care le-am primit de la arădeni, iar în această săptămână au decis să bată la uşile locuitorilor din Grădişte”.

Care sunt sfaturile societăţii care se ocupă cu colectarea gunoiului menajer, cel adunat de la populaţie? „Îi rugăm pe toţi arădenii care se confruntă cu o astfel de situaţie să sune de urgenţă la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Arad, dar să anunţe şi dispeceratul SC Polaris M Holding SRL Arad (la telefon 0728.281.730) pentru a putea lua imediat măsuri împotriva acestor infractori.

Totodată, dacă deţineţi imagini cu cei doi indivizi, acestea sunt extrem de bine venite pentru identificarea lor, conducerea SC Polaris M Holding SRL depunând toate eforturile pentru a-i prinde pe cei care solicită în numele companiei bani de la arădeni”.

În ceea ce priveşte falsa identitate a celor doi, îndemnul SC Polaris M Holding SRL este acela „de a nu acorda nici un fel de sprijin acestor indivizi, indiferent de mărinimia şi bunele dvs intenţii, aceştia urmărind câştiguri personale, nefiind reprezentanţii societăţii noastre. Totodată, arădenii sunt sfătuiţi să nu apeleze la oferta celor care propun spre vânzare pubele sau servicii de vidanjare şi spălare, societatea noastră lucrând doar direct, pe bază de contract şi prin agenţii de pe teren deja cunoscuţi”.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor