Doi noi inspectori la IȘJ Arad

De Eugen Rogojan
4Comentarii
Doi noi inspectori la IȘJ Arad
Începând cu 11 octombrie 2017, la Inspectoratul Școlar Județean Arad au fost detașați în interesul învățământului doi noi inspectori școlari.

Este vorba despre Camelia Ioana Moler, care ocupă începând de miercuri funcția de inspector școlar pentru educație permanentă (cu atribuții suplimentare, pentru activități extrașcolare) și Margareta Mocuța Crișan, ce ocupă funcția de inspector școlar pentru monitorizarea programelor privind accesul la educație.

Acestea au fost propuse pentru ocuparea funcțiilor vacante prin adresa nr. 914/M/2017 transmisă Ministerului Educației Naționale, obținând avizul Ministerului pe 9 octombrie. „Precizăm că doamnele profesor Camelia Moler și, respectiv Margareta Mocuța Crișan au depus la secretariatul ISJ Arad CV, documente în susținerea CV-ului și acord scris privind ocuparea funcțiilor vacante menționate, conform Metodologiei de organizare şi desfăşurare a concursului pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar din inspectoratele şcolare, aprobată prin Ordinul MECTS nr. 5558/2011, cu modificările și completările ulterioare”, se arată în comunicatul de presă emis de IȘJ Arad.

Cele două vor ocupa funcțiile acestea până la organizarea concursului de ocupare a celor două posturi, însă nu mai târziu de sfârșitul anului școlar în curs. Margareta Mocuța Crișan a fost director adjunct al Liceului cu Program Sportiv, începând cu 2014 fiind profesor la Colegiul Național „Elena Ghiba Birta” din Arad. De cealaltă parte, prof. Ioana Camelia Moler a fost educatoare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15 din municipiu. Aceasta din urmă ocupă funcția rămasă liberă după ce Violeta Varga a demisionat la doar câteva zile după ce a fost și ea „detașată în interesul învățământului”.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor