Doiul, reintrodus pe linie

13Comentarii
Doiul, reintrodus pe linie
ARAD - Arădenii din Alfa şi Confecţii sunt mulţumiţi că aleşii locali au ţinut cont de cererea lor şi au aprobat reactivarea tramvaiului 2.

Locuitorii zonelor Alfa, Confecţii, Pârneava sunt mulţumiţi: Consiliul Local a decis reintroducerea liniei 2 de tramvai, din februarie, după ce la începutul anului aceasta a fost desfiinţată iar călătorii nu şi-au mai putut face abonamente. Arădenii din cartierele menţionate au fost extrem de revoltaţi atunci, considerând nedrept să plătească două bilete sau abonamente lunare pentru a ajunge în centru, fie pe la UTA, fie pe la Piaţa Arenei.

Utilitatea liniei 2 nu e dată de frecvenţa cu care circulau tramvaiele (acestea circulau rar, să recunoaştem), ci de faptul că abonamentul era valabil şi pe celelalte tramvaie cu traseu pe centru. În ultimele săptămâni, despre această neplăcută situaţie s-a discutat mult pe forumuri ale diverselor site-uri (aradon, ctparad, primariarad), unde arădenii şi-au postat plângerile. „Scoaterea liniei 2 a fost o palmă la adresa celor din Alfa şi Confecţii”, „toate cartierele beneficiază de o linie până în centru şi noi pentru o staţie să facem abonamente pe două linii, să le fie ruşine…”, „nu este corect ce se întâmplă, ni se face o mare nedreptate, nu toată lumea are bani să îşi facă două abonamente”, „problema e că abonamentul pe linia 2 nu mai există, cu care să putem circula Alfa – Centru…”, „sper că cei de la CTP vor reflecta asupra situaţiei şi vor permite ca linia 2 să circule în continuare” – sunt doar câteva din nemulţumirile postate de arădeni pe forumurile amintite.

Şi va circula

Consilierii locali au luat în considerare cererea locuitorilor din cele două cartiere (Alfa şi Confecţii) şi au aprobat reactivarea liniei 2. Cum va circula „doiul” e mai puţin important pentru locuitorii acestor cartiere; ei sunt mulţumiţi că, începând din februarie, îşi pot face un singur abonament (pe linia 2) cu care să circule şi pe celelalte linii cu traseu pe centru sau gară. Fapt confirmat de Corina Drăghici, purtătorul de cuvânt al Primăriei, potrivit căreia CTP a pus deja în vânzare abonamente pe linia 2.

Arădenii sunt mulţumiţi că aleşii au ţinut cont de dorinţa lor. „Problema asta a liniei 2 reînfiinţate este similară cu hoţul care dă păgubitului înapoi lucrul furat cu tupeu de borfaş; şi păgubitul multumeşte hoţului cu plecăciuni…vă las să gândiţi cine e păgubitul şi cine sunt hoţii…”, scrie un arădean pe aradon.ro.
JA-G.K.13Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

versiunea HTML a comentariilor