Donaţie de la Crucea Roşie Modena pentru Arad

De Diana Dutu
1Comentariu
Donaţie de la Crucea Roşie Modena pentru Arad
Parteneriatul cu filiala judeţeană de Cruce Roşie a ajuns la un nou nivel: un TIR cu materiale sanitare pentru Spitalul Judeţean!

O delegaţie a filialei de Cruce Roşie din Modena, Italia, s-a aflat luni la Arad. Vizita italienilor este rod al parteneriatului de şase luni pe care aceştia îl au cu filiala judeţeană de Cruce Roşie Arad. Iar beneficiari ai acestui parteneriat sunt arădenii.

Un TIR cu produse sanitare a fost descărcat, la orele dimineţii, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad. Donaţia constă în: paturi de spital, matreriale pentru Secţia Obstetrică – Ginecologie, centrifugă, sterilizator, pungi colectare urină, pampers, cărucioare handicap, dezinfectante. A urmat o vizită la Primăria Arad, unde delegaţia Crucii Roşii din Modena a fost primită de viceprimarul Levente Bognar. La întâlnire au participat şi directorul Direcţiei de Sănătate Publică, jr. Constantin Cătană, şi managerul Spitalului Judeţean Arad, ec. Carmen Lucuţa. Întâlnirea de la Palatul Administrativ a fost succedată de descărcarea unei noi donaţii constând în materiale sanitare (pungi colectoare pentru cei care suferă de anus contra naturii); produsele au ajuns în depozitul Crucii Roşii Arad.

„Mulţumim tuturor celor care au asigurat buna desfăşurare a acestei acţiuni: atât autorităţilor publice locale, instituţii, cât şi voluntarilor de Cruce Roşie, care au dat o mână de ajutor. Nu în ultimul rând, mulţumim şi celor de la Poliţia Locală, care au fost alături de noi pe tot parcursul deplasării delegaţiei din Italia în municipiul Arad” – subliniază Beniamin Dragoş, vicepreşedinte al Crucii Roşii.

Vizita italienilor în România va continua zilele următoare în Bucureşti, dar şi în alte judeţe ale ţării, unde Crucea Roşie din Modena duce donaţii constând în materiale sanitare.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor