Donaţii de 10 mii de euro pentru Crucea Roşie

Donaţii de 10 mii de euro pentru Crucea Roşie
ARAD. Crucea Roşie Română filiala Arad a primit în cea de a doua jumătate a lunii octombrie două transporturi umanitare de la partenerii şi colaboratorii externi. Valoarea totală a donaţiei este de 9.969 euro.

„Bunurile au fost donate de Crucea Roşie germană Traunstein şi de Asociaţia Karmel International din Olanda, colaboratori care pe parcursul ultimilor şase ani au fost alături de noi şi ne-au sprijinit cu donaţii, colaboratori cărora le mulţumim pentru efortul depus de  a aduna bunurile, de a suporta cheltuielile legate de transport la Arad”, a spus Iudita Cuvineanu, director Crucea Roşie Arad.

Bunurile donate constă în paturi spital, saltele, mobilier, îmbrăcăminte, jucării, articole handicap. Filiala a început distribuirea materialelor după cum urmează: la Spitalul Judeţean Arad – paturi de spital, noptiere, la Inspectoratul Judeţean Şcolar – paturi pentru internat elevi, paturi la ISU, DDAC. Mai mult, Crucea Roşie Arad va realiza şi pachete cu haine pentru familii cu copii, urmând să fie distribuite şi la subfilialele de Cruce Roşie din judeţ.

JA-A.P.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase