Dotări şi reparaţii la final de an

Câteva din instituţiile de învăţământ arădene au primit cadou de la Consiliul Local, la final de an, sume importante de bani.

Fie că este vorba de finanţarea balurilor bobocilor, de plata unor materiale necesare desfăşurării în condiţii relativ normale a actului educativ, municipalitatea a trebuit să opereze o nouă rectificare bugetară pentru înregistrarea tuturor cheltuielilor instituţiilor publice finanţate din venituri proprii şi subvenţii din bugetul local.

Liceul Pedagogic Dimitrie Ţichindeal a primit 50.000 de lei noi pentru cheltuieli cu hrana şi pentru reparaţii curente. Liceul de Artă Sabin Drăgoi a primit 2.500 RON pentru acoperirea cheltuielilor de întreţinere şi gospodărie, 600 RON pentru achiziţionarea de obiecte de inventar, 2.800 RON pentru confecţionarea de bănci şi pentru… parchet laminat, respectiv, 4.600 de lei noi pentru organizarea festivalului Doru Şerban şi a balului bobocilor.

Colegiul Tehnic de Construcţii şi Protecţia Mediului nu a primit nici un leu în plus, în schimb, a primit permisiunea ca banii alocaţi iniţial pentru achiziţionarea de diverse materiale să fie folosiţi pentru dotarea sălilor de clasă. Astfel, 3.100 de RON vor fi folosiţi pentru cumpărarea de programe informatice pentru catedra de fizică şi desen tehnic.

Simona Mazăre0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !