Doua decenii de la absolvire

Doua decenii de la absolvire
Promoția 1995, ALUMNI-UVVG, 20 de ani de la absolvirea Facultății de Științe Juridice

Aula Magna „Ştefan Cicio Pop” din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș”, a găzduit, vineri, 22.05.2015, întâlnirea de 20 de ani a absolvenților ALUMNI-UVVG din cadrul Facultății de Științe Juridice, promoția 1995. Manifestările au fost onorate de prezența prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rector fondator, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș”, Ovidiu Miclea, prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad – absolvent al Facultății de Drept, promoția 1994, Arhiepiscopul Timotei Seviciu, conf. univ. dr. Cristian Alunaru, decanul Facultății de Științe Juridice, cadre didactice din perioada 1991-1995.
Prof. univ. dr. Coralia Adina Cotoraci, rectorul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, a transmis un mesaj absolvenților prezenți la ceremonie, prin care le-a urat un „Bun venit!” la Alma Mater Aradensis. „Sunteţi o generație la care țin foarte mult, care a făcut cinste Universităţii noastre și mă bucur că vă întoarceți cu plăcere la Universitatea de unde ați pornit. Vă doresc multă sănătate și să reveniți cu drag la noi”.
Radu Stoian, director al serviciului de conducere a Instituțiilor Publice Deconcentrate și Relații Internaţionale din cadrul Prefecturii Arad, a precizat: „Au trecut 20 de ani de când am absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, 20 de ani de când destinele noastre studenţeşti s-au transformat în destine muncitorești, cu bune și rele. A fost un moment emoționant să ne revedem, să depănăm amintiri și să vedem fiecare ce a făcut în viață. Mulțumim domnului prof. univ. dr. Aurel Ardelean, rectorul fondator, pentru că ne-a îndrumat pașii în toți acești ani. Mai mult decât atât, sunt și cadru universitar, deci nu m-am dezis de Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” din Arad nici după absolvirea facultății”.
„Este o promoție cu care ne mândrim, pentru că din ea fac parte importante personalități ale lumii juridice și politice româneşti. Este vorba de vicepreședintele Tribunalului Arad, judecători, avocați și politicieni”, a declarat conf. univ. dr. Cristian Alunaru, decanul Facultății de Științe Juridice.
Prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universităţii de Vest „Vasile Goldiș”, a subliniat: „Ne bucurăm că promoția anului 1995 a Facultății de Drept a revenit la Alma Mater Aradensis pentru a sărbători 20 de ani de la absolvire. Întâlnirea ne-a creat foarte mari emoții pozitive. Foarte mulți dintre absolvenții noștri sunt avocați, judecători, sau procurori, care ocupă funcții înalte. Unii au devenit politicieni, așa că, am putea spune că este o promoție dintre cele cu o reușită foarte mare a Universităţii noastre”.
Întâlnirea a continuat cu prezentările și realizările absolvenților în cei 20 de ani de la absolvirea Facultății de Științe Juridice și acordarea de Diplome de Excelență cadrelor didactice și Diplome de participare celor prezenți la eveniment.
Eugen Câmpean, șeful promoției 1995, din cadrul Facultății de Drept, organizatorul întlnirii ALUMNI-UVVG, a subliniat: „M-am bucurat de prezența colegilor și a cadrelor didactice care ne-au îndrumat spre cunoașterea tainelor științelor juridice, pași pe care i-am urmat spre a deveni judecători, avocați, procurori, sau alte profesii. Facultatea de Drept m-a ajutat foarte mult în carieră și datorită acesteia am ajuns ofițer superior, în prezent fiind colonel în rezervă din cadrul Ministerului de Interne. Consider că urmarea acestei facultăți a Universității de Vest „Vasile Goldiș” a fost o piatră de temelie, alături de profesorii noștri, dintre care aş vrea să îi amintesc pe prof. Mureșan, prof. Hanga, prof. Drăgan, prof. Basarab, prof. Mateuț, dar și alții dintre care mulți nu mai sunt printre noi”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !