Două orădence sucesc mințile vedetelor în Dubai | Ultima victimă este campionul Mayweather

De Oana Farcas
Reactualizat la:
Două orădence sucesc mințile vedetelor în Dubai | Ultima victimă este campionul Mayweather
Româncele au darul de a suci mințile bărbaților din întreaga lume. De data aceasta, focoasele care fac ravagii în Dubai sunt două tinere orădence care l-au zăpăcit de cap până și pe campionul Floyd Mayweather.

Aflat pentru câteva zile în Emirate, multiplul campion mondial și promotor de box profesionist, Floyd Mayweather, a fost cucerit de frumusețea celor două orădence care au l-au însoțit, vreme de trei zile, pe renumitul american peste tot prin Dubai.

Luxul este cuvântul care descrie perfect petrecerile date în cinstea campionului mondial. Acesta a fost răsfățat într-un renumit club din Dubai unde orădencele Ramona și Anamaria au fost în centrul atenției, iar distracția a fost una de excepție.

43612935_491382251346489_5700122755203072000_n

 

Cunoscut pentru opulența caracteristică și pentru fotografiile în care își arată ostentativ calupurile de bani, fostul pugilist a purtat și în Dubai celebrul ceas în valoare de 18 milioane de dolari, încrustat cu 239 de diamante și care poartă titulatura de „Ceasul Miliardarilor”, fiind produs de o celebră firmă, Jacob.co.

„România, ce mai faci? Aici Floyd „Money” Mayweather. Suntem în Dubai, nu vă mint! Vă iubesc! #RomaniaGang”, este mesajul lui Mayweather pentru România.

Conform informațiilor primite în exclusivitate de Bihon.ro, Floyd Mayweather a fost cazat în cea mai înaltă clădire (structură arhitectonică) construită vreodată de om: Burj Khalifa de unde a plecat, miercuri seara, spre Grecia cu avionul personal.

Potrivit aceleași surse, Mayweather are un venit de peste 700 de milioane de dolari, iar pe parcursul vizitei în Dubai s-a remarcat și prin opulența diamantelor de toate culorile, purtate la gât și la mână. Catalogat drept foarte sociabil, Bihon.ro a aflat că acestuia îi place să stea doar în preajma prietenilor și a echipei lui.

Cine sunt orădencele?

Focoasele orădence sunt stabilite de câțiva ani în țara arabă, au 29 de ani, iar frumusețea lor face ca acestea să fie propulsate pe lista invitaților de onoare a celor mai mari petreceri ale Dubaiului.

Înainte de a pleca, Anamaria a lucrat în domeniul media, iar Ramona a făcut parte, vreme de 5 ani, din MAI. Au lăsat tot și au plecat împreună acolo unde duc acum o viața de vis și unde lucrează ca și consultante în vânzări în domeniul imobiliar.

Jason Derulo, Trey Songs, Big Sean, actorul Kevin Hart sau rapperul Nelly sunt doar câteva dintre vedetele care au petrecut alături de orădencele noastre.

oradencele care sucesc mintile vedetelor (3)