Dr. Domşa, demis şi repus pe funcţie în aceeaşi zi

De Diana Dutu
5Comentarii
Dr. Domşa, demis şi repus pe funcţie în aceeaşi zi
Dr. Domşa, demis şi repus pe funcţie în aceeaşi zi
Copy-paste 2012: s-au schimbat indicatorii de performanţă din contractul de management.

Casa Naţională de Asigurări de Sănătate a întrerupt contractele de management ale tuturor preşedinţilor-directori de case judeţene de asigurări de sănătate din ţară. Practic, le-a modificat indicatorii de performanţă ce stau la baza contractelor de management ale acestora. O situaţie similară cu cea din 2012.

Aşadar, dr. Gheorghe Domşa nu mai este, începând de miercuri, 30 septembrie, preşedinte-director al Casei de Asigurări de Sănătate Arad. Dar asta nu a durat decât câteva minute sau poate nici atât. Căci, tot începând de miercuri, 30 septembrie, dr. Domşa a fost numit cu delegaţie în funcţia de preşedinte-director general (până la organizarea unui concurs). Aceasta este o noutate faţă de situaţia din 2012, când locul dr. Domşa fusese luat, pentru câteva luni, de către directoarea economică Angela Cosma.

Ultimul concurs susţinut de dr. Gheorghe Domşa pentru şefia CAS Arad a avut loc în februarie 2013. Atunci, el a obţinut (pentru a trei oară consecutiv) cel mai mare punctaj din ţară, atât la scris, cât şi la interviu. Rezultatul îi asigura un mandat de patru ani în fruntea CAS Arad, dar era de aşteptat să nu apuce să-l ducă la bun sfârşit. Căci, până acum, dr. Domşa a câştigat 11 concursuri, fiecare asigurându-i câte un mandat de patru ani. Dar, din diverse motive, niciodată mandatul nu a fost dus până la capăt…5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor