Dr. Domşa merge mai departe

De Diana Dutu
Reactualizat la:
5Comentarii
Dr. Domşa merge mai departe
© Dr. Gheorghe Domşa FOTO: JA
Preşedintele director general al CAS Arad a făcut un pas important pentru menţinerea în funcţie.

A obţinut 80,50 puncte şi a trecut, astfel, cu bine de proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Arad. Concursul a fost organizat de CNAS la Bucureşti, pentru toate CAS-urile din ţară. Deşi a fost candidat unic pe postul de conducere de la Arad, prestaţia dr. Gheorghe Domşa a fost printre cele mai bune din ţară, situându-se la 5,5 puncte de cel mai mare punctaj din concurs (86 de puncte, obţinute de candidatul din Maramureş).

Se pare că a fost un examen destul de serios. Cel puţin asta rezultă dacă ne uităm peste cifrele următoare. Din cei 52 de candidaţi înscrişi iniţial în competiţia naţională, 12 au absentat. Din cei 40 rămaşi în concurs, aproape jumătate au fost respinşi! Practic, au fost admişi 22 de candidaţi care au obţinut cel puţin 70 de puncte, în timp ce 18 concurenţi au picat la proba scrisă. Cele mai slabe rezultate le-au obţinut candidaţii din Vaslui (27 de puncte), Sălaj (29 de puncte) şi Mehedinţi (32,50).

Interviul

Miercuri, 17 mai, în Sala de Consiliu a CNAS, dr. Gheorghe Domşa va susţine următoarea probă din concurs: interviul. Acesta constă în testarea, pe baza unui plan de interviu, a cunoştinţelor teoretice, practice şi a abilităţilor/ competenţelor manageriale.

Directori

Luni, 15 mai, la sediul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici din Capitală s-a desfăşurat proba scrisă a concursului pentru ocuparea postului de director executiv al Direcţiei Relaţii Contracuale din cadrul CAS Arad. Singurul candidat înscris în competiţie şi admis în urma selecţiei dosarelor este jr. Bianca Găicean. Pe 29 mai va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de medic şef în cadrul CAS Arad.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor