Drept la replică

2Comentarii
ARAD – În seara de 8 decembrie am cântat la clubul Frontiera unde cred că s-au strâns cel puţin 200 de spectatori şi cred că nimeni nu a plecat dezamăgit de prestaţia noastră .

Din păcate s-a întâmplat acel incident stupid care în mod normal nu trebuia să se întâmple dacă toată organizarea era cum se face într-un club, dar lipsa bodyguarzilor şi alcoolul consumat de clientul recalcitrant care în repetate rânduri ne deranja în timpul cântării a umplut paharul.

Bărbatul venea la scenă şi ne înjura. Ghinionul acestuia a fost că a dat în fratele meu care l-a suportat, şi în repetate rinduri l-a rugat să plece de pe scenă.

La un moment dat l-a lovit intenţionat, sau neintenţionat pe  fratele meu în timp ce cânta  „Pretty Woman” s-a lovit cu dinţii de microfon. Nu doresc nimănui asemenea durere chiar şi eu am păţit pe parcursul celor 33 de ani  ca muzician profesionist. De aici până la scandal nu a fost cale lunga.

Fratele meu s-a întors în timpul cântării către acest individ şi l-a rugat frumos din nou să plece de pe scenă. Individul a zis ceva neortodox, iar fratele meu a vrut să se apropie de el să-l întrebe ce are, dar din neatenţie s-a împedicat de un cablu sau a calcat pe un cablu (aşa este pe scena mai ales când se cântă live), şi fără cea mai mică  intenţie l-a lovit pe băiat cu chitara  în piept şi nu în faţă.

Am uitat să precizez că eu tot i-am făcut fratelui meu semn  să-l ignore deoarece lumea era în delir, era o atmosfera super şi ringul de dans era neîncăpător, dar după lovitura primită în dinţi s-a întâmplat acea întoarcere bruscă şi lovitură în piept  şi nu în faţă. Normal că în acel moment ne -am oprit. Băiatul a prins gâtul chitării în mână iar în acel moment am încercat să intervin şi eu .

Am apucat  gâtul chitării cu intenţia de a-i lua din mână instrumental musical. Precizez că este o chitară foarte veche şi scumpa (în jur de 6.000 de dolari) fiind o serie foarte veche şi rară. Având mâna puţin transpirată de la cintat am scăpat gâtul din mână şi din inertie el singur şi-a tras cu chitara în cap în aşa hal că mi-a rupt şi o cheie.

Băiatul şi-a spart sau s-a zgâriat, nu stiu exact, la cap. Totul s-a liniştit în momentul când a apărut patronul clubului. Cel care afirmă că era cu un prieten, trebuiă să fie prieten atunci când se comporta indecent, şi să-l domolească când el ne înjura şi celălalt râdea la masă.

Tipul nu era singur, mai erau câteva persoane cu el. Comportamentul lui a fost total neortodox, nu ia plăcut cum  şi ce cântăm, trebuia să plece la un alt clu , că de asta nu ducem lipsă ,nu? Nu să ne înjure în timp ce cântam şi să ne provoace, tot el chemând poliţia. Deh, vai el era cel agresat nu noi.

Totul s-a terminat cu evacuarea lor din sală în huiduiala publicului. Culmea că toată lumea era în ring şi se uita la noi. Am reluat cântatul în aplauzele publicului, dar am fost întrerupţi din nou.

De data aceasta de poliţie care vroia să dăm declaraţie. I-am rugat să vină dupa ora două deoarece publicul fierbea, era o atmosferă plăcută chiar incendiară pentru un club aşa mic şi nu vroiam să fie publicul pedepsit pentru această întâmplare stupidă. La final intr-adevăr s-a văzut pe camera de observare că omul respectiv ne deranja în timp ce cântam. Poliţia a venit să ancheteze întâmplarea aşa cum s-a petrecut.

Nu toata orchestra  Daniel’s s-a bătut, aşa cum s-a scris. Avem şi o solistă în trupă. Vă daţi seama ce jenant  pentru o domnişoară să fie făcută bătăuşa fiind artistă, nu boxeriţă.

Daniel Szabo2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor