DSP Arad, condusă în continuare interimar

De Diana Dutu
8Comentarii
DSP Arad, condusă în continuare interimar
Constantin Cătană nu s-a înscris la concurs, dar rămâne cu atribuţiile directorului. Dr. Cîrnaţu a picat la „scris” pentru postul de director adjunct.

Concursurile organizate de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru posturile de director executiv şi director executiv adjunct la Direcţia de Sănătate Publică Arad nu au adus titulari în fruntea instituţiei. Niciun candidat nu s-a înscris în cursa pentru ocuparea postului de director, nici măcar actualul interimar, Constantin Cătană. El rămâne în continuare la cârma DSP Arad, având delegare pentru atribuţiile şi responsabilităţile specifice funcţiei de director executiv al instituţiei.

În ceea ce priveşte postul de director executiv adjunct sănătate publică, dr. Daniela Cîrnaţu a fost singura care şi-a depus dosarul de concurs. Ea nu a reuşit, însă, să obţină punctajul minim necesar pentru a fi declarată admisă. Aşadar, funcţia de conducere rămâne în continuare vacantă, iar dr. Cîrnaţu trebuie să se mulţumească cu postul de inspector superior deţinut în cadrul DSP.

Eşec naţional

Trebuie amintit, în acest context, că niciunul din cei cinci candidaţi la postul de director adjunct DSP din ţară (Arad, Mureş, Dolj şi Bihor-2) nu a promovat concursul organizat de ANFP. În ceea ce priveşte concursul pentru postul de director DSP, au fost vizate 14 judeţe plus municipiul Bucureşti, numărul candidaţilor înscrişi ridicându-se la 30, din care: 5 pentru DSP Bacău, câte 4 pentru Botoşani şi Timiş, câte 3 pentru Olt, Suceava şi Tulcea, câte 2 la Braşov, Hunedoara şi Bucureşti şi câte unul la DSP Giurgiu şi Satu Mare. În judeţele Arad, Călăraşi, Galaţi şi Ialomiţa nu s-a înscris niciun candidat. Din cei 30 de concurenţi, doar unul singur – candidatul din Satu Mare – a reuşit să obţină punctajul care să-i asigure promovarea concursului! Semn că fie examenele au fost foarte grele, fie candidaţii foarte slab pregătiţi…

Taguri: , , ,


8Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor