Dupa munca si rasplata

De Vasile Filip
Dupa munca si rasplata
ARAD. Cu sprijinul Direcției de Dezvoltare și Asistență Comunitară din cadrul Primăriei Arad, a Poliției Locale Arad și a firmei SC Polaris M. Holding SRL, zilele trecute au fost derulate activități de curățenie în demisolul și podul imobilului destinat Asistenței Sociale din cadrul Arhiepiscopiei, de pe str. Episcopiei, Nr. 43, unde funcționează Cantina Socială „Sfântul Nicolae”, Centrul de zi „Nașterea Maicii Domnului”, Cabinetele medicale „Sf. Dr. Cosma și Damian” și Centrul de Incluziune Socială.

„Cu această ocazie – ne-a spus pr. Gabriel Mariș, consilier eparhial – toți beneficiarii de ajutor social implicați în operaținea de curățenie, au primit zilnic o masă caldă la prânz de la cantina socială și ajutoare constând în pachete cu haine și alimente, lemne de foc și fier vechi.

Facem cunoscut pe această cale tuturor celor aflați în suferință și care fac parte din următoarele categorii: defavorizaţi social, copiii din familii cu venit mic, familii dezorganizate, familii cu mulţi copii, monoparentale, şomeri, pensionari cu venituri reduse, persoane neasigurate, persoane cu dizabilităţi, indiferent de credinţa religioasă, să apeleze la serviciile social-filantropice și medicale ale Arhiepiscopiei Aradului și să ne contacteze la adresa de mai sus sau la tel: 0257-280-309. Pentru mai multe detalii se poate lua legătura și cu preotul din parohia de care care aceștia aparțin.

Cei doritori a sprijini activitatea socială a Arhiepiscopiei Aradului, pot să ne contacteze la aceeași adresă și telefon.

Sectorul Social Filantropic al Arhiepiscopiei Aradului aduce mulțumiri celor implicați pentru sprijinul acordat în acțiunile filantropice dar și cele de curățenie făcute în aceste zile”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !