E oficial: Economicul se mută la UVVG!

De Eugen Rogojan
2Comentarii
E oficial: Economicul se mută la UVVG!
Licitația pentru închirierea unui spațiu destinat Colegiului Economic s-a încheiat pe 3 decembrie.

Pe data de 3 decembrie, la ora 14:30, s-au deschis ofertele depuse în cadrul licitației organizate de Primăria Municipiului Arad pentru închirierea unui spațiu unde urmează să fie relocat Colegiul Economic Arad, pe perioada desfășurării lucrărilor de reabilitare a clădirii din piața Alexandru D. Xenopol.

Câștigătorul nu a fost o surpriză, însă. S-a depus o singură ofertă, care a fost vehiculată încă de dinainte de anunțarea licitației: cea a Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad, care a eliberat deja clădirea pe care o deține pe strada Mihai Eminescu din municipiu. „Procedura de atribuire a contractului de închiriere a spațiului unde urmează să fie relocat Colegiul Economic din Arad pe durata desfăşurării lucrărilor de reabilitare a clădirii s-a încheiat. 3 decembrie 2018 a fost termenul limită de depunere a ofertelor. Singurul ofertant a fost Universitatea de Vest Vasile Goldiş care pune la dispoziţia Colegiului Economic imobilul situat pe strada Mihai Eminescu nr.15”, spune Ralu Cotrău, purtător de cuvânt al Primăriei Municipiului Arad.

„Contractul se va încheia săptămâna aceasta, pe perioadă de un an, cu posibilitatea prelungirii pe o perioadă negociată între părţi, în funcţie de necesităţile autorităţii administrativ-teritoriale. Chiria lunară aferentă imobilului închiriat este de 4.000 euro, cu toate taxele incluse. Plata tuturor utilităţilor va fi asigurată de către utilizator”, menționează sursa citată. Astfel, cei de la UVVG au ales să ceară chiria maximală permisă de caietul de sarcini al licitației organizate de Primărie.

Vă amintim, acum o săptămână scriam că procedura de licitație a fost reluată, motivul fiind acela că „s-a constatat că ofertantul nu a depus toată documentația solicitată”, după cum spunea purtătoarea de cuvânt a Primăriei la momentul respectiv. Așadar, pentru că cei de la UVVG nu și-au întocmit întregul dosar, procedura de licitație a fost reluată de către Primărie, noul termen de depunere a ofertelor fiind pe 3 decembrie. Și se pare că de data aceasta, aceștia au depus toate actele necesare, fiind declarați câștigători.

Singurul lucru care încă nu este sută la sută decis este momentul în care cursurile se vor muta în clădirea de pe Eminescu. Cel mai probabil, însă, elevii vor fi mutați începând de luni, 10 decembrie, dat fiind faptul că prin caietul de sarcini al licitației s-a cerut un termen de mutare cât mai scurt.

Taguri: , , ,


2Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor