E oficial: încă patru ani cu Gheorghe Domșa în fruntea CAS Arad

De Diana Dutu
1Comentariu
E oficial: încă patru ani cu Gheorghe Domșa în fruntea CAS Arad
© Gheorghe Domșa
Dr. Domşa a câştigat concursul de preşedinte-director general. Şi Bianca Găicean a fost confirmată în funcţia de director contractări al CAS Arad.

După cele 80,50 puncte obținute la proba scrisă, dr. Gheorghe Domșa a luat punctaj maxim (100 puncte) la concursul pentru ocuparea postului de preşedinte-director general al Casei de Asigurări de Sănătate (CAS) Arad. Cu rezultatul final de 90.25 puncte (la 2,75 puncte de cel mai bun punctaj din concurs), dr. Domşa s-a clasat al şaptelea între cei 52 de candidaţi la funcţia de preşedinte-director general al CAS-urilor din toată ţara. Doar 22 dintre concurenţi au fost declaraţi admişi la concursul organizat de CNAS.

Aşadar, dr. Gheorghe Domşa a obţinut un nou mandat de patru ani în fruntea Casei de Asigurări de Sănătate Arad. Al 13-lea. Să vedem dacă, de data aceasta, îl va duce până la capăt… Căci anterioarele mandate au fost întrerupte înainte de termen din cauza schimbărilor metodologice.

Dr. Gheorghe Domşa se află la conducerea CAS Arad din 1999. Este medic primar sănătate publică şi management sanitar şi doctor în ştiinţe medicale.

Succes (şi) pentru Bianca Găicean

gaicean-interior

Pe lângă postul de preşedinte-director general, şi funcţia de director executiv al Direcţiei Relaţii Contractuale din cadrul CAS Arad a fost ocupată prin concurs. Jr. Bianca Găicean, cea care se afla interimar pe acest post de trei ani, a fost declarată admisă la concursul organizat, în perioada 15-18 mai 2017, de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici. Cu 82,57 puncte – rezultat final, ea a devenit titulară pe postul de director contractări al CAS Arad.

Medic şef

Reamintim, la 29 mai, la Bucureşti, va avea loc concursul pentru ocuparea funcţiei de medic şef în cadrul CAS Arad. Concursul e organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici pentru cinci CAS-uri din ţară.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor