E Smart Summer la Vivalia! Vara aceasta primești cadou cele mai uimitoare gadgeturi la rezervarea unui apartament

E Smart Summer la Vivalia!  Vara aceasta primești cadou cele mai uimitoare gadgeturi la rezervarea unui apartament

2015 este anul lansării celor mai uimitoare dispozitive, iar la Vivalia suntem în tendințe. Toată vara îți oferim cadou cele mai deosebite ajutoare de zi cu zi pentru ca tu să te mândrești cu adevărat cu un stil de viață modern.

Noile gadgeturi – un must have în noua generație de apartamente Vivalia!

La fiecare apartament plus loc de parcare sau apartament plus boxă primești la alegere fie un roboțel de curățenie cu microfibră ce hoinarește neobosit prin casă cu intenția de a-ți curăta podeaua fie un încărcător solar pentru smartphone sau tabletă. Acesta din urmă este dispozitivul ideal pentru cei care doresc să economisească energia electrică dar și să protejeze natura într-un mod eco.

Vivalia, apartamente noi, localizate ideal pe Calea Aurel Vlaicu

Pentru a acoperi o arie cât mai largă de cereri din partea clienților, apartamentele Vivalia se diferențiază printr-un complex de caracteristici apreciate de către arădeni și în baza cărora peste 50% din apartamente sunt deja rezervate:

– Localizare optimă, în cel mai dinamic cartier al Aradului.

– Compartimentări optimizate cu accent pe zonele de zi (living și bucătărie).

– Dotari moderne cu senzori smart de alertare în caz de inundație, incendiu, furt.

– Construcție durabilă din cărămidă izolantă și structură extra rezistentă, inclusiv în caz de seism.

– Eficiență energetică, finisaje de calitate superioară și instalații complete.

Iar pentru ca lista să fie completă și prețul de vânzare este unul foarte avantajos. La Vivalia prețul de pornire este de 26.760 euro – apartament cu o cameră, 36.718 euro – apartament cu 2 camere și 43.653 euro – apartament cu 3 camere. De asemenea, toate prețurile includ TVA 5% și pot fi achiziționate extrem de flexibil, în funcție de venituri și preferințe.

Programează o vizionare și mândrește-te cu cea mai smart alegere în materie de apartamente noi. Referenții noștri de specialitate îți stau la dispozitie: Marina Lei – 0731 444 111 / Adrian Cîrlig – 0730 022 941

www.vivalia.ro