E timpul sa fiti originali. Daruiti ceva special de 8 martie!

Reactualizat la:
E timpul sa fiti originali. Daruiti ceva special de 8 martie!
In luna martie Jurnal aradean si www.aradon.ro au pregatit oferte si idei de daruri dedicate doamnelor si domnisoarelor.

Inceputul primaverii este momentul perfect pentru a va rasfata cea mai importanta femeie din viata dvs. Fie ca doriti sa-i aduceti iubitei o dovada de iubire, sau doriti sa faceti o supriza mamei , noi va punem la dispozitie cele mai atractive oferte si idei de 8 martie

Va prezentam 5 idei de cadouri a comerciantilor din Arad care cu siguranta va fac perechea fericita:

poza1

Concept Store cu piese vestimentare noi din moda italiana si singura consignatie de lux in Arad.
S BOUTIQUE va asteapta cu tinute deosebite, elegante, chic & casual de zi si de seara pentru femei moderne. Cu ocazia zilei internationale a Femeii doamnele si domnisoarele beneficiaza de reduceri de pana la 40% la piese vestimentare italiene atent selectionate si haine de marca in consignatie!

Arad, str. Sighisoara, nr. 6, Micalaca – Orizont
Tel: 0740700961
www.sboutique.ro
contact@sboutique.ro

poza2

Fiecare mamă, bunică, soră, învățătoare, colegă, iubită, fiecare femeie de lângă noi merită ceva special de 8 Martie! Evită aglomerația si comandă din timp o cutie cu trandafiri LoveBox!
Trimite-ne un mesaj cu comanda ta, iar noi ne vom ocupa de livrare gratuit in orașul Arad
Comenzi:
0757727984
WhatsApp: 0757727984
Facebook: http://facebook.com/thelovebox
#spuneicaoiubeşti cu #lovebox #arad

poza3 Pasiunea si vointa reprezinta motorul oricarei afaceri de success. Asa s-a nascut si yoU boutique, un brad de accesorii handmade din Arad. Pentru cele care vor sa se convinga de calitatea si autenticitatea bijuteriilor si gentilor create de noi , va asteptam in magazinul nostru de pe strada Episcopiei, nr. 19.

poza4

Anul acesta fii diferit! Fa-i o surpriza femeii din viata ta: o sedinta foto la S STUDIO! Pastreaza frumusetea iubitei, sotiei sau mamei tale in fotografii! Ofera-i bucuria de a imortaliza aceasta perioada din viata voastra si noi vom avea grija sa surprindem emotia si frumusetea, si sa le imprimam pentru a le revedea peste ani.

S STUDIO va ofera un pachet foto conceput special cu ocazia zilei internationale a femeii, o sedinta foto in studio si 5 printuri.

Arad, str. Sighisoara, nr. 6, Micalaca – Orizont
Tel: 0756639642
www.alexstreinu.com
contact@alexstreinu.com

poza-5 Club Nutritie – Magazin Naturist promoveaza echilibrul intre nutritie si sport, intre o viata sanatoasa si micile placeri culinare. Plafarul nostru naturist sustine o comunitate motivata si optimista care incurajeaza si practica alimentatia naturala, sportul si sanatatea mentala si fizica. Pana in 15 Martie doamnele si domnisoarele care doresc o consultatie nutritionala beneficiaza de o reducere si inca o consultatie gratuita daca vin cu o prietena la cabinet!

Nutritionist – Dietetician Daniela Streinu

Club nutritie – magazin naturist
Arad, Calea Timisorii nr.30

website: www.clubnutritie.com

Email: clubnutritiedanielastreinu@gmail.com

Tel: 0745 251 105

Acum aveti toate variantele si ideile pentru a va face fericita femeia din viata dumneavoastra.

Start la cumparaturi!