E vremea artiştilor!

Pe plaiurile mioritice criza economică se tratează, cum altfel decât, artistic. Dacă festivalurile, petrecerile câmpeneşti şi târgurile organizate cu mult joc, câtec şi voie bună nu mai surprind pe nimeni, guvernanţii au decis să implice şi mai mult artele în procesul de guvernare.

După modelul Robertei Anastase, care a trecut de la titlul de Miss România, la cel de preşedintă a Camerei Deputaţilor, ministrul finanţelor Sebastian Vlădescu nu a avut nici cea mai mică reţinerea în a-l numi pe Dan Bittman consilier ministerial. Sezonul achiziţiilor de vedete la Finanţe a început acum două săptămâni, când Vlădescu îi găsise un loc şi lui Andrei Gheorghe în organigrama ministerului. Bazându-se pe popularitatea celor doi, Vlădescu speră să înţeleagă mai mult doleanţele contribuabililor, fiind profund interesat de părerea românilor despre Ministerul Finanţelor.

Nu ştim dacă Bittman sau Gheorghe vor găsi o cale ceva mai „amiabilă” de a le transmite contribuabililor că dările către buget au crescut din nou sau că la pensii sau salarii nu va mai fi adăugat nici măcar un ban în plus. Cu toate acestea avem speranţa că numirile artistice în domeniul financiar-economic se vor opri aici şi nu vom ajunge să vedem un buget făcut de către „fata de la pagina cinci”, sau de alte vedete din revistele colorate.

A.P.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase