E vremea colindelor și a darurilor…

De Vasile Filip
E vremea colindelor și a darurilor…
Cea de-a patra ediție a „Târgului de Crăciun”, mâine la Colegiul Economic Arad.

La Colegiul Economic Arad se va desfășura miercuri, 16 decembrie, între orele 12.00-14.00, cea de-a patra ediție a „Târgului de Crăciun, în cadrul căruia elevii din clasele a IX-a, a X-a și a XI-a vor pune în vânzare, pentru colegi, profesori și invitați, obiecte dintre cele mai diverse, foarte multe confecționate chiar de ei, și anume: felicitări, lumânări, jucării, globuri, decorațiuni, bijuterii, cutii pentru cadouri, ornamente pentru bradul de Crăciun și altele. În acest an, le vor fi alături colegii de la Palatul Copiilor din Arad, cei de la Palatul Copiilor din Sebiș, cei de la Colegiul Particular „Vasile Goldiș” Arad, respectiv cei de la Colegiul Național Preparandia „Dimitrie Țichindeal”, care au răspuns invitației prof. director Monica Băltărețu.
Atmosfera de sărbătoare va fi întregită de grupurile de colindători, care vor evolua pe scena din sala festivă, vestind nașterea pruncului Iisus, dăruind bucurie, pace și lumină, trăiri proprii acestei perioade din an, atât de așteptată de fiecare dintre noi.
„Spiritul sărbătorilor – ne-a spus prof. Raluca Balaş – se regăsește și în gestul elevilor de a dărui o mare parte dintre obiectele pregătite, mai ales jucării și dulciuri, copiilor de la Școala Gimnazială Ștefan Cicio-Pop Arad, așteptați ca oaspeți, care ne vor bucura cu colindele lor, în această minunată zi. De asemenea, prin intermediul Asociației EcoProvita, vor fi sprijiniți și elevii noştri, care întâmpină anumite dificultăți, spre aceștia îndreptându-se banii obținuți din vânzarea produselor culinare”.

Preparate de sărbătoare

Nu vor lipsi nici preparatele culinare specifice (sarmale, piftie, prăjituri), pregătite cu măiestrie și dragoste de profesorii din Catedra de Turism și Alimentație publică, ajutați de cei mai pricepuți dintre elevii lor.economic targ0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !