Easter Egg Hunt – Petrecere pentru copii, în Westfield!

Easter Egg Hunt – Petrecere pentru copii, în Westfield!
Joi, 28 aprilie ora 15, distracția începe în Westfield! Copiii de toate vârstele sunt așteptați la două ore de jocuri, concursuri și la mult-așteptata vânătoare de ouă de ciocolată, alături de părinții care își rezervă o după-amiază relaxantă, înaintea sărbătorilor pascale.

Să vă povestim mai întâi ce înseamnă “Egg Hunt“: vânătoarea de ouă este un obicei cu o istorie de peste trei secole în cultura europeană și americană – acesta constând în ascunderea ouălor de Paște, pe care copiii sunt provocați să le găsească. Evident, cine adună cele mai multe ouă câștigă.

Concursuri și jocuri, premii și surprize!

Pe lângă vânătoarea de ouă de ciocolată, le pregătim copiilor jocuri de echipă și activități în aer liber organizate de prietenii noștri de la Magic Ivents, însoțite de premii și muzică. Pentru că Paștele pentru cei mai mulți copii înseamnă și iepurașul care aduce bucurie și daruri, de la Egg Hunt nu vor lipsi nici iepurașii vii!
Vor mai fi: gustări și specialități delicioase, înghețată, răcoritoare + alte surprize pentru părinți și copii.

Vă invităm să vă alăturați și voi comunității de rezidenți din Westfield și să le oferiți micuților un prilej de voie bună și energie, înaintea Paștelui!

*Evenimentul are loc în cartierul Westfield Arad, iar intrarea e liberă! Mai multe detalii pe: fb.com/WESTFIELDARAD și pe www.westfield.ro