Echipă completă la conducerea Spitalului Judeţean Arad

De Diana Dutu
6Comentarii
Otilia Popa, Carmen Lucuţa şi Mircea Onel. Lipseşte Florina Ionescu FOTO: DIANA DUŢU
Otilia Popa, Carmen Lucuţa şi Mircea Onel. Lipseşte Florina Ionescu FOTO: DIANA DUŢU
Toţi directorii au fost confirmaţi pe funcţie prin concurs. Fiecare a obţinut câte un mandat de trei ani.

De săptămâna aceasta, structura Comitetului Director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad a fost definitivată graţie încheierii concursurilor pentru ocuparea posturilor de director medical şi director de îngrijiri. Câştigătorii celor două concursuri sunt cei care au deţinut funcţiile pe perioadă interimară: Mircea Onel, respectiv Otilia Popa.

Medic specialist hematologie, dr. Mircea Onel a obţinut nota 9,20 la proba scrisă, 9,83 la susţinerea proiectului de specialitate şi 9,95 la interviu. Cu nota finală 9,66, el şi-a asigurat fotoliul de director medical al Spitalului Judeţean pentru următorii trei ani. De menţionat că dr. Onel a ocupat această funcţie, interimar, din aprilie 2017.

După ce în trecut a activat în cadrul Spitalului Matern, Otilia Popa a fost director de îngrijiri al Spitalului Medlife Genesys din Arad. A revenit la Spitalul Judeţean la sfârşitul anului 2017, iar din ianuarie 2018 a fost numită pe perioadă interimară în funcţia de director de îngrijiri al unităţii medicale. Concursul recent încheiat a confirmat-o pe funcţie. Ea a obţinut nota finală 9,59, după 9,50 la proba scrisă, 9,46 la susţinerea proiectului de specialitate şi 9,83 la interviu.

Din echipa de conducere a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Arad mai fac parte directorul financiar contabil Florina Ionescu (care, în urma concursului din septembrie 2017, a obţinut un mandat de trei ani în funcţie) şi managerul Carmen Lucuţa (numită în funcţie pentru următorii trei ani, în urma unui concurs susţinut în august 2017).

„Mă bucur că avem o echipă completă. Sper că acesta va fi un nou început” – a punctat managerul Carmen Lucuţa în cadrul unei conferinţe de presă susţinute vineri.6Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor