Ecograful lui Cruise este periculos si ilegal

Ecograful lui Cruise este periculos si ilegal
Tom Cruise este incantat ca va deveni pentru prima oara tata. Actorul mai are doi copii adoptati alaturi de Nicole Kidman, pe care incearca sa-i educe in spirit scientologic.

Pe masura ce nasterea primului sau copil se apropie, Cruise incearca sa o protejeze excesiv pe iubita sa Katie Holmes si sa urmareasca starea de sanatate a acesteia. Pentru a fi la curent cu progresele bebelusului, Tom Cruise si-a cumparat propriul ecograf. Insa acest aparat trebuie ultilizat doar de catre personalul de specialitate, dupa directivele Colegiului American de Radiologie (ACR).

Organizatia medicala in drept a dat publicitatii o declaratie oficiala in care se precizeaza ca investigatiile fetale cu ultrasunete sunt permise doar in baza unei autorizatii speciale de la furnizor si trebuie executate dupa recomndarea acestora doar de catre specialisti in materie.

“Oamenii fara pregatire, chiar daca au mijloace financiare suficiente, nu au permisiunea sa cumpere sau sa utilizeze aparate care functioneaza pe baza de ultrasunete. Acestea sunt aparate medicale si nu se pot folosi fara indicatiile medicale aferente”, a declarat presedintele comisiei ACR pentru investigatiile cu ultrasunete, Carol M. Rumack. In opinia acestei institutii, “Tom Cruise a fost sfatuit prost” si noua sa achizitie nu este doar periculoasa, ci si ilegala.

Actorul planuia sa doneze ecograful unei maternitati, dupa nasterea bebelusui sau, insa, in lumina acestor noi declaratii, l-ar putea dona mult mai devreme.

Tom Cruise si Katie Holmes isi vor uni in curand destinele. Tatal actritei a insistat sa fie intocmit un contract prenuptial, care sa prevada despagubiri de cateva milioane bune de dolari, in cazul in care mariajul dureaza mai putin de cinci ani. Si, cum Tom a semnat fara sa clipeasca, nimic nu mai sta in calea pregatirilor pentru ceremonie.

Pentru inceput, Tom i-a cumparat alesei sale cadoul de nunta. Nu este vorba despre un inel cu diamant, ci despre un avion in valoare de 20 de milioane de dolari. Avand in vedere ca prima lor intalnire a avut loc intr-un avion, cadoul are o insemnatate cu atat mai mare pentru Kate.

“Tom a vrut sa ii dea cel mai spectaculos cadou cu putinta, ceva care sa ii faca viata cu mult mai frumoasa, altceva decat un simplu inel cu diamant”, a declarat un prieten apropiat al celor doi. Probabil Tom si-a dorit sa-i daruiasca logodnicei sale, impreuna cu avionul, si pasiunea pentru zbor…