ECOMEDIU 2015 va susține Aradul în competiția pentru Capitala Verde a Europei 2018

ECOMEDIU 2015 va susține Aradul în competiția pentru Capitala Verde a Europei 2018
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad organizează, în perioada 14 – 16 octombrie 2015, la Expo Arad, evenimentul internațional de mediu – Ecomediu.

Aflată la a XIII-a ediție, evenimentul reunește firme și specialiști care oferă produse și servicii menite să ducă la protejarea mediului înconjurător și la creșterea calității acestuia.
Ecomediu reunește importanți lideri pe piața echipamentelor, tehnologiilor și serviciilor, instituții, universități, ONG-uri și alte asociații implicate în domeniul protecției mediului. Vor fi expuse și prezentate echipamente de salubrizare, tratarea apei și a aerului, echipamente de colectare, transport și tratarea deșeurilor periculoase și nepericuloase, proiecte de cercetare și voluntariat.
În acest an, Municipiului Arad s-a înscris în competiția pentru Capitala Verde a Europei 2018, un prestigios titlu conferit de Comisia Europeană.
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad susține participarea Municipiului Arad la această competiție, apreciind preocupările constante pentru promovarea unor proiecte menite să ducă la creșterea calității vieții locuitorilor din municipiu, protecția mediului înconjurător, eficientizarea energetică și dezvoltarea durabilă a orașului.
Evenimentul este găzduit de Expo Arad, unul dintre cele mai moderne complexe expoziționale din vestul României.

Contact
Gabriel Leucuța
Responsabil eveniment
(+40) 729 969 669
gabriel.leucuta@ccia-arad.ro
www.ccia-arad.ro