Edilii din Şofronea se fălesc cu primărie nouă

azele proiectului au fost puse anul trecut, când consilierii locali au analizat activitatea pe 2004 a instituţiei şi au ajuns la concluzia că aşa nu se mai poate. Pe lângă faptul că era neîncăpătoare, clădirea vechii Primării era construită şi din văiugă.

„Înainte, patru funcţionari lucrau într-un birou de 16 m.p., funcţionari care aveau permanent tangenţă cu publicul, încăperea fiind, de asemenea, şi o cale de acces spre secretariat şi casierie. Am stabilit, cu ocazia unei şedinţe de consiliu, să găsim resursele financiare pentru construirea unui nou sediu. Aşa am şi făcut. Am scos la licitaţie o serie de locuri de casă şi am obţinut banii necesari ridicării unei aripi a imobilului, apoi am dotat toate birourile cu mobilier nou şi calculatoare, totalul investiţiei ridicându-se la 5,1 miliarde de lei”, povesteşte primarul Ioan Babău.

Investiţia a fost finalizată în numai şase luni, lucrarea având trei nivele, subsol, unde se află o sală de şedinţe, arhiva şi un vestiar pentru personalul primăriei, dotat inclusiv pentru servirea mesei; parter, unde sunt trei grupuri sociale şi cinci birouri; iar la mansardă au fost construite două grupuri sociale, un birou de stare civilă şi o sală de cununii. „Din vară vom face încă un corp de clădire, suma necesară, de 4 miliarde de lei, fiind deja cuprinsă în buget. Sperăm ca anul acesta să fie finalizat întregul obiectiv”, a declarat primarul. Viceprimarul, bucătar de nota 10 Inaugurarea noilor birouri a avut loc în prezenţa preotului din localitate, care a oficiat un scurt serviciu religios.

Printre invitaţi s-au numărat primarii din Macea, Iratoşu, Dorobanţi, precum şi viceprimarul din Curtici. În ceea ce-i priveşte pe cei de la „judeţ”, deşi au fost invitaţi, au sosit fie cu întârziere, ajungând numai la masa festivă (reprezentanţii Consiliului Judeţean), fie au lipsit cu desăvârşire (reprezentanţii Prefecturii). Masa festivă care a urmat s-a transformat într-un adevărat show, atunci când cunoscutul primar de Macea, Ioan Mercea, deşi răcit cobză, a început să cânte din frunză şi să spună poezii cu voce de copil.

Pe de altă parte, mai trebuie menţionat faptul că viceprimarul Sandu Paraschiva s-a dovedit a fi un bucătar demn de toată lauda. , povesteşte primarul Ioan Babău. Investiţia a fost finalizată în numai şase luni, lucrarea având trei nivele, subsol, unde se află o sală de şedinţe, arhiva şi un vestiar pentru personalul primăriei, dotat inclusiv pentru servirea mesei; parter, unde sunt trei grupuri sociale şi cinci birouri; iar la mansardă au fost construite două grupuri sociale, un birou de stare civilă şi o sală de cununii. „Din vară vom face încă un corp de clădire, suma necesară, de 4 miliarde de lei, fiind deja cuprinsă în buget. Sperăm ca anul acesta să fie finalizat întregul obiectiv”, a declarat primarul. Viceprimarul, bucătar de nota 10 Inaugurarea noilor birouri a avut loc în prezenţa preotului din localitate, care a oficiat un scurt serviciu religios.

Printre invitaţi s-au numărat primarii din Macea, Iratoşu, Dorobanţi, precum şi viceprimarul din Curtici. În ceea ce-i priveşte pe cei de la „judeţ”, deşi au fost invitaţi, au sosit fie cu întârziere, ajungând numai la masa festivă (reprezentanţii Consiliului Judeţean), fie au lipsit cu desăvârşire (reprezentanţii Prefecturii).

Masa festivă care a urmat s-a transformat într-un adevărat show, atunci când cunoscutul primar de Macea, Ioan Mercea, deşi răcit cobză, a început să cânte din frunză şi să spună poezii cu voce de copil. Pe de altă parte, mai trebuie menţionat faptul că viceprimarul Sandu Paraschiva s-a dovedit a fi un bucătar demn de toată lauda.

Cosmin Trif0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !