EDU2JOB se deschide, joi, la Expo

De Diana Dutu
EDU2JOB se deschide, joi, la Expo
Ajuns la a treia ediție, târgul se adresează elevilor, studenţilor și persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă.

Agenții de recrutare şi furnizori de formare profesională, universităţi şi agenţii de consultanţă educaţională internaţională de studiu vor fi prezenţi, joi şi vineri, la Expo Arad. Aici se desfăşoară cea de a treia ediție a târgului internațional EDU2JOB – un eveniment organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură a județului Arad în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad, Colegiul Economic Arad şi Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Arad. Târgul se adresează elevilor, studenţilor, persoanelor aflate în căutarea unui job şi urmăreşte alăturarea strategică de oferte din cele două domenii complementare: educație și locuri de muncă.

Târgul firmelor de exerciţiu

Pentru o mai bună îmbinare între teorie şi practică, elevii de la licee economice din ţară participă, în cadrul acestui eveniment, la Târgul Naţional al Firmelor de Exerciţiu „Exersăm acum, profesăm în viitor”, aflat la a IV-a ediţie. Târgul a fost organizat în scopul formării şi dezvoltării de competenţe fundamentale necesare viitorilor absolvenţi, pentru a lucra într-o firmă reală.

Conferinţă

Joi, începând de la ora 12.00, va avea loc o conferință pe tema învăţământului profesional şi tehnic, prezentându-se bune practici în domeniu. Intenţia organizatorilor este de a pune faţă în faţă firmele interesate de atragere de forţă de muncă pregătită profesional şi instituţiile implicate în pregătirea acesteia.

Obiectivul evenimentului este acela de a identifica soluții în vederea dezvoltării unui climat de afaceri stabil bazat pe un sistem de învățământ aplicat pe nevoile economice.

Program şi transport

Evenimentul EDU2JOB poate fi vizitat joi şi vineri, între orele 10.00-18.00. Organizatorii asigură transport, cu plecare de la Podgoria după următorul program: 10.30, 13.30, 16.30; plecarea de la Expo: 11.00, 14.00, 18.00.

Taguri: , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !