„Educația cea de toate zilele”

De Vasile Filip
Se prezintă cărţile lansate
Se prezintă cărţile lansate
Workshop organizat de Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul UVVG.

Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” a organizat, zilele trecute, în noul sediu aflat pe str. Cocorilor nr. 57, workshop-ul „Educația cea de toate zilele”, unde au participat elevi, studenți, cadre didactice, specialiști din domeniul educației și reprezentanți din cadrul instituțiilor arădene.

Prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță, directorul Departamentului, ne-a declarat: „Au răspuns invitaţiei noastre o serie de specialiști din domeniul educaţiei din cadrul UVVG, care își desfășoară activitatea în diverse domenii, precum educație, medicină, deoarece este imposibil să nu legăm educația de sănătate, educație fizică și sport, asistenţă socială, psihologie. Practic, toate aceste domenii concură în sfera activităţilor educaţionale, care contribuie la formarea și dezvoltarea personalității umane.
„Cu acest prilej – a mai precizat prof. univ. dr. Teodor Pătrăuță – am lansat şi două volume, fiind vorba despre numărul doi al revistei Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic la care și-au adus contribuția specialiști din cadrul UVVG, iar Centrul de Didactică și Educație Permanentă a prezentat lucrarea cu o temă extraordinar de interesantă «Contribuții la teoria curriculumului: proiectarea documentelor reglatoare și metodologice», autori prof. univ. dr. Aurel Ardelean, președintele Universității de Vest „Vasile Goldiș” și cercetătorul Octavian Mândruț. Departamentul pentru Pregătirea Personalului Didactic îşi face simțită prezența în viața și activitatea Universității și în viața socială a acestei zone, întrucât dorim o împlinire și o dezvoltare a departamentului în domeniul educației”directorul Departamentului pentru Pregătirea Personalului Didactic din cadrul Universității de Vest „Vasile Goldiș” din Arad.

Participanţi

În cadrul acestui workshop au participat și reprezentați din cadrul liceelor din județul Arad, reprezentați ai unor ONG-uri și direcției din cadrul Consiliului Județean și a Primăriei municipiului Arad.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !