Educatie si responsabilitate fata de mediu

Educatie si responsabilitate fata de mediu
ARAD. Organizaţia Non Guvernamentala Greenpeace din Arad, reprezentată prin voluntari: Raluca Tat, Ramona Burda în colaborare cu inst. Georgiana Arădan de la Şcoala Generală „Nicolae Bălcescu” au realizat, zilele trecute, o activitate de educaţie ecologică şi protejarea mediului înconjurător şi a animalelor, pentru elevii clasei a III.-a B.

Pentru că viaţa nu poate fi separată de mediu, contactul nemijlocit al copiilor cu aceste activităţi sporeşte eficienţa demersului educaţional, dat fiind cunoscută mare disponibilitate a celor mici de a descoperi si a asimila tot ceea ce stârneşte curiozitatea lor. Activitatea a fost interactivă, oferindu-le posibilitatea de a-şi exprima ideile şi atitudinile personale legate de responsabilitatea făţă de mediul în care trăiesc. La sfârşitul acţiunii desfăşurate a avut loc un mic concurs cu premii pentru toţi copiii.

JA – V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase