Eli Laslean, creator de moda: “Cel mai frumos lucru la un barbat este femeia de langa el”

Eli Lăslean
Eli Lăslean
PREŢUIRE. Da, vine 8 Martie şi toată lumea se pregăteşte să sărbătorească Ziua Femeii… Şi dacă e vorba de sărbătoare, e vorba şi de cadouri… Ne pregătim să facem cadou sau ne aşteptăm să primim cadouri… Îmi vine în minte un citat pe care l-am găsit pe undeva: „Femeia e sigurul cadou care se împachetează singur!” Da, cred că femeia este un cadou, un dar minunat pe care cei cunoscători îl preţuiesc, iar cei ignoranţi îl dispreţuiesc, alţii pur şi simplu nu-l apreciază pentru că nu-l înţeleg.

Nu e uşor să fii femeie, nu e simplu să fii un dar minunat pentru toţi cei lângă care trăieşti, să fii frumoasă, să fii bună, să ai o vorbă de încurajare, să poţi să mângâi sau să aduci alinare sau să lupţi pentru toţi ai tăi ca ei s-o ducă mai bine, să râzi şi să plângi cu ei, să le dăruieşti iubire chiar atunci când tu ai avea nevoie de aşa ceva…

Dacă am înţelege cu toţii cât de speciale sunt femeile şi cât de multe sarcini poartă pe umerii lor fragili, poate lumea ar arăta altfel… Atunci când a fost nevoie, femeia şi-a luat inima-n dinţi şi a ieşit din casă (unde era locul ei de la începuturi) şi a început să lucreze cot la cot cu bărbatul pentru a fi un sprijin pentru el şi pentru familia ei… Dar oricât de obosită ar fi, găseşte un timp pentru a fi frumoasă, pentru a se găti şi a oferi celor dragi un tablou încântător de care ei să se bucure. Da, dragii mei, cele mai multe femei sunt femei excepţionale care au învăţat să fie devotate familiei lor, care sunt fericite atunci când soţul, copiii, părinţii sunt bine, care muncesc, alină, iubesc şi la final găsesc timp să fie şi frumoase. Dragi bărbaţi care aveţi astfel de femei, preţuiţi-le pentru că cel mai frumos lucru la un bărbat este femeia de lângă el!

Taguri: , , , ,


0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !