Este ilegal să bei alcool în Dubai. Legile pe care turiștii românii trebuie să le cunoască înainte de a călători

Reactualizat la:
Este ilegal să bei alcool în Dubai. Legile pe care turiștii românii trebuie să le cunoască înainte de a călători
Poți bea alcool în Dubai? Aruncăm o privire la ceea ce trebuie să știe turiștii români înainte să viziteze orașul plin de farmec din Emiratele Arabe Unite.

Dubai este renumit pentru că este plin de strălucire, de mall-urile sale epice și de priveliști uluitoare, de plajele perfecte – și apoi, desigur, incredibilele lui baruri și restaurante.

Dar pentru cei care doresc să vadă cum e viața de noapte, ei trebuie să fie avertizați – legile Emiratelor Unite privind alcoolul sunt foarte, foarte diferite de cele din România.

Există o concepție greșită în mod obișnuit că nu puteți bea în Dubai, ceea ce este neadevărat – dar există unele legi stricte și, dacă le încălcați, vă puteți confrunta cu unele pedepse grele.

Dubaiul are o viață de noapte incredibilă, dar este sensibil cu alcoolul ©

În esență, poți bea în Dubai dacă ești turist; dar trebuie să rămâi în zonele desemnate și nicidecum nu poți bea în public.

Care este vârsta de băut în Dubai?

Trebuie să fiți în vârstă de cel puțin 21 de ani pentru a putea bea alcool în Dubai.

Unde pot bea turiștii în Dubai?

Puteți bea numai în locații agreate care dețin licențele corecte de alcool, cum ar fi hoteluri, stațiuni, baruri, restaurante și cluburi.

Cu toate acestea este complet ilegal sa bei sau sa fii sub influenta alcoolului in public.

Poți să cumperi alcool din magazine?

Nu – este o ofensă pentru turiști să cumpere alcool dintr-un magazin fără licență. Singura excepție este să dețineți o licență de alcool eliberată în Emiratele Arabe Unite, care vă permite să cumpărați băuturi alcoolice la domiciliu, dar acest lucru este valabil numai pentru rezidenți.

Gândiți-vă înainte la ceea ce postați pe paginile sociale.

Da, cocktail-ul tău ar putea fi foarte frumos, dar dacă poți să eviți mesajele legate de alcool. Dacă faceți postarea, luând în considerare legendele și hashtagurile pe care le utilizați – încercați să evitați să menționați alcoolul/băutura.

Sfaturi FCO privind alcoolul în Dubai

“Rezidenții non-musulmani pot obține o licență pentru băuturi alcoolice la domiciliu și în locații licențiate, care sunt valabile numai în emiratul care a eliberat licența. De asemenea, rezidenții trebuie să primească permisiunea de a bea în locurile licențiate.

Este ilegal să beți sau să fiți sub influența alcoolului în public, inclusiv pe plaje ©

Licențele de alcool nu sunt disponibile nerezidenților, dar este posibil ca turiștii și vizitatorii să cumpere și să bea alcool în locuri licențiate, cum ar fi hoteluri, restaurante și cluburi.

Cu toate acestea, ar trebui să știți că este o infracțiune pedepsită în temeiul legii EAU de a bea sau de a fi sub influența alcoolului în public. Unii turiști au fost arestați și acuzați în temeiul acestei legi, adesea în cazurile în care au ajuns în atenția poliției pentru o infracțiune sau o problemă conexă, cum ar fi comportamentul dezordonat sau ofensator”.

“În general, vârsta legală pentru consumul de alcool este de 18 ani în Abu Dhabi, dar un minister al legii turismului împiedică hotelurile să servească alcool celor sub vârsta de 21 de ani.

În Dubai și în toate celelalte emirate, în afară de Sharjah, vârsta de băut este de 21 Alcoolul în Sharjah este complet ilegal.

“Pasagerii aflați în tranzit prin EAU sub influența alcoolului pot fi, de asemenea, arestați”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !