Europlast România, unul dintre principalii furnizori de pubele, containere de gunoi și boxpaleți pentru colectare, furnizează la sfârșit de an produse prin magazinului online

1Comentariu
Europlast România, unul dintre principalii furnizori de pubele, containere de gunoi și boxpaleți pentru colectare, furnizează la sfârșit de an produse prin magazinului online
ADVERTORIAL. Europlast România, reprezentantul producătorului austriac Europlast Kunststoffbehalterindustrie GmbH, contribuie din 2003 la implementarea unui sistem de management al deșeurilor în țara noastră. Europlast, situat strategic la granița de vest a țării, în Oradea, livrează lunar mii de recipenți pentru deșeuri și boxpaleți pentru fructe și legume către instituții publice, companii de salubrizare sau societăți private din România.

„Compania noastră se poziționează printre cele mai mari societăți de profil din România. Cred ca succesul izvorăște din calitatea produselor noastre, fabricate la standarde europene în Austria. Activitatea s-a dezvoltat treptat, atât în țară cât și în afara granițelor. Suntem prezenți de 15 ani și ne mândrim cu faptul că am crescut pas cu pas, din 2003 până astăzi. Oferim în momentul de față soluții și pentru Republica Moldova și Ucraina.” -Marius Ghețe, Director General Europlast România.

Produsele fabricate în Austria sunt în conformitate cu standardul european EN 840 și sunt certificate RAL – un institut autorizat, independent față de orice producător, care atestă și certifică calitatea superioară a produselor fabricate.

Activitatea Europlast se împarte între două mari sectoare. Primul vizează managementul deșeurilor, prin colectare și reciclare în recipienți dedicați, conform cerințelor UE. Se concentrează pe vânzarea pubelelor și a containerelor de gunoi din material plastic (HDPE) sau metal, cu diferite dimensiuni, utilizabile în colectarea selectivă a deșeurilor.

Europlast propune, în ultimii doi-trei ani, un produs dedicat operatorilor de salubritate: un colector ușor pe bază de aspirator pentru deșeuri, acționat de un motor electric de 48 v cu o viteză variabilă, cu baterii litiu-ion, care permite curățarea internă și exterioară fără emisii.

Astfel, compania asigură baza materială necesară desfășurării procesului de reciclare și colectare, Europlast România implicându-se în diferite proiecte la nivel național, prin furnizarea de infrastructură specifică.

În agricultură, al doilea sector înspre care s-a îndreptat, Europlast este un furnizor important pentru fermieri, punând la dispoziție o gamă completă de boxpaleți din plastic, pentru logistica fructelor și legumelor.

Produsele Europlast online, pe www.europlast.com.ro

Compania a pus la punct o platformă de vânzarea a produselor prin intermediul unui magazin online, unde prețurile, produsele și caracteristicile acestora sunt vizibile.

„Am dezvolatat un magazin on-line prin intermediul căruia facem livrare door to door într-un timp foarte scurt. Ne-am pliat pe această cerere a clienților de a face achizitii online și ne mândrim cu faptul că reușim, datorită echipei de vânzări să livrăm și să onorăm cererile clienților în foarte scurt timp.”, adaugă Marius Ghețe.

Dezvoltarea în plan extern, vânzarile prin intermediul echipei și a magazinului online www.europlast.com.ro închid cu succes 2018.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor