Evidenţă electronică a pacienţilor

4Comentarii
Evidenţă electronică a pacienţilor
De la 1 ianuarie 2008, orice vizită pe care o faceţi la medic va rămâne consemnată. Fiecare medic va ţine evidenţa pacienţilor cu ajutorul noului sistem informatic unic, pe care Casa Naţională a Asigurărilor de Sănătate îl lansează astăzi.

În acest sistem unic, medicii vor nota toate consultaţiile, bolile si tratamentele pacienţilor. Medicul nou vă va cunoaşte, graţie acestui sistem, problemele de sănătate, chiar dacă v-aţi schimbat cabinetul sau medicul de familie.

Pentru protecţia datelor pacienţilor, fiecare medic va avea acces numai la informaţiile despre bolnavii pe care îi are în îngrijire.

Tot prin acest sistem, Casa Naţională de Asigurări de Sănătate poate ţine evidenţa medicală a fiecărui asigurat, lucru pe care societăţile de asigurare îl doreau de mult timp. CNAS-ul va prelua toate datele personale ale pacienţilor asiguraţi de la Casa Naţională de Pensii, dar şi de la Direcţiile de evidenţă a populaţiei.

 4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor