Examene şi emoţii în sesiune

Examene şi emoţii în sesiune
ARAD – Marea majoritate a acestor examene la SUPA se desfăşoară pe calculator, adică on-line.

În aceste zile la Facultatea de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative, din cadrul Universităţii de VestVasile Goldiş”, se desfăşoară sesiunea de iarnă.

Conf. univ. dr. Marius Grec, decanul Facultăţii, ne-a declarat: „La facultatea noastră este un specific aparte întrucât avem aproape 200 de examene la cele şapte specializări.  Bineînţeles că nota finală este completată şi de activitatea pe care studentul respectiv a depus-o pe parcursul întregului semestru. După proba on-line, care este asimilată fostei probe scrise, urmează o probă orală şi stabilirea notei finale în prezenţa studentului şi a colegilor”. În ceea ce priveşte examenele de masterat, conf. univ. dr. Marius Grec a precizat că la Facultatea de Ştiinţe Umaniste, Politice şi Administrative se desfăşoară 60 de examenea, în cadrul celor şapte masterate.

„Având în vedere sistemul Bolonia, care funcţionează în România în ultimii ani, pentru a te specializa într-un domeniu trebuie să urmezi cursurile de masterat. Examenele sunt mai complexe şi presupune o discuţie mult mai amplă cu masterandul”.

V.F.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase