Executare suspendată în cazul Cicio Pop

De Diana Dutu
1Comentariu
Executare suspendată în cazul Cicio Pop
Potrivit avocatului strănepoatei marelui om politic, se încearcă o înţelegere cu Aurel Liviu Birtolon, proprietarul clădirii de pe strada Ştefan Cicio Pop nr.3.

Liniştea pare a se aşterne, cel puţin temporar, în familia urmaşilor corifeului Marii Uniri, Ştefan Cicio Pop. Casa situată în Arad, pe strada Ştefan Cicio Pop, la numărul 3, mărul discordiei dintre nepotul şi strănepoata marelui om politic, a ieşit de sub ameninţarea vânzării. Reamintim, Aurel Liviu Birtolon, proprietarul imobilului, era „executat” de către nepoata lui (fiica surorii sale) iar casa urma să fie scoasă la licitaţie, pentru achitarea unei datorii de 100.000 de euro. Se pare, însă, că lucrurile s-au schimbat.

Chiar în ziua în care Jurnal arădean/ Aradon publica articolul „Bordel în casa din Arad a lui Ştefan Cicio Pop?”, ne-a contactat avocatul strănepoatei care pretinde imobilul ce a servit drept sediu Guvernului Transilvaniei din 1918. Acesta a ţinut să precizeze că, din punctul lor de vedere, nu e vorba de niciun conflict în familie şi a mai spus că niciodată în acea casă nu ar putea funcţiona un bordel pentru că, fiind vorba de o clădire monument istoric, legea nu permite ca aici să se deschidă „o afacere având ca obiect ceea ce aţi scris acolo”.

Dar cel mai important lucru pe care l-am aflat de la avocatul strănepoatei lui Ştefan Cicio Pop este legat de executarea silită. „Am suspendat procedura de executare silită doi ani, pentru a încerca să ajungem la o înţelegere cu domnul Birtolon” – a spus reprezentantul strănepoatei.

Contactat de Jurnal arădean/ Aradon, Aurel Liviu Birtolon a mărturisit că nu ştie nimic de această suspendare dar, desigur, s-ar bucura dacă lucrurile ar sta cu adevărat aşa. Pentru a afla mai multe detalii, l-am contactat pe executorul judecătoresc care se ocupă de caz. Acesta nu a confirmat decizia suspendării executării, limitându-se doar să precizeze că „nu pot să vă dau informaţii de niciun fel din dosarele execuţionale”.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor