Exercitiile Kangoo Jumps – energie si bucurie intr-o lume care nu cunoaste gravitatia

Reactualizat la:
Exercitiile Kangoo Jumps – energie si bucurie intr-o lume care nu cunoaste gravitatia
Tot mai multa lume vorbeste despre exercitiile Kangoo Jumps si opteaza pentru aceasta forma de miscare. Ce avantaje prezinta si de ce sunt atat de cautate? Explicatii ne ofera instructorul Cristian Lucuta, care practica acest sport in Sali din Timisoara si Arad si are o bogata experienta in domeniu.

Din propria experienta si din concluziile celor care practica acest gen de miscare pot sa va spun ca exercitiile Kangoo Jumps te poarta intr-o lume in care gravitatia devine ceva distractiv, o lume plina de bucurie si energie si, in plus, iti ofera sansa de a cunoaste si relationa cu oameni minunati. Senzatia de libertate pe care o traiesti este deplina, iar stresul si supararile din timpul zilei dispar. Chiar si expertii de la Agentia aerospatiala americana NASA au apreciat ca acest gen de sarituri sunt cele mai eficiente si utile exercitii inventate vreodata de om.

Cine poate practica acest gen de exercitii ?

Rolul ghetelor de kangoo este acela de a atenua socul la impactul cu solul si tocmai de aceea sunt folosite cu succes nu doar in salile de sport ci si in cabinete de recuperare medicala.

Exercitiile Kangoo Jumps ofera stabilitate si pot fi practicate de la varsta de 9 ani si pana la 90 de ani, indiferent de starea de sanatate a persoanei respective sau de conditia sa fizica. Stabilitatea si gradul de confort sunt date de forma captuselii pantofului special, care se adapteaza usor la forma piciorului. Kangoo Jumps poate fi practicat la fel de bine in sala sau afara, fara niciun risc. Tot mai multi oameni aleg acest sport, dovada ca salile pe care le avem din Timisoara si Arad sunt cele mai solicitate din tara. Noi facem niste antrenamente unice in tara si nu numai, astfel ca avem cursanti studenti inclusiv din Italia, Franta, Germania, Ungaria, Austria. Iar in salile noastre predam ore de kangoo, capoeira fitness, tonifiere si fitball, pe care cursantii le asteapta cu mare placere.

Ati spus ca aceste sarituri pot fi practicate de persoane indiferent de starea de sanatate. Aceasta inseamna ca si cei care au anumite probleme pot veni la astfel de cursuri?

Exista anumite categorii de pacienti carora specialistii chiar le recomanda sa practice Kangoo Jumps. Concret, este vorba despre pacienti care au leziuni la nivelul taliei, genunchiului sau membrului inferior, celor care au leziuni sau dureri de spate, persoanelor care sunt in perioada de reabilitare dupa o interventie chirurgicala, celor care au leziuni legate de practicarea unui sport. De asemenea, sunt recomandate persoanelor obeze sau care au exces de greutate, celor care nu practica nicio activitate fizica, pacientilor cu anumite simptome legate de probleme cardiovasculare, care au probleme legate de pozitia corpului, celor care au un sistem muscoscheletal slabit, sufera de osteoartrita ori osteoporoza. Nu in ultimul rand, exercitiile Kangoo Jumps au efecte benefice in cazul celor care resimt lipsa de energie sau chiar celor care sufera de depresie usoara. Discutam cu fiecare si acordam consiliere, in functie de fiecare situatie particulara.

Vreau sa mentionez faptul ca in salile noastre oferim cursuri atat pentru incepatori, cat si pentru avansati, programul fiind adaptat in functie de nivelul la care se afla cursantul si de problemele pe care le are. De atentie speciala se bucura persoanele supraponderale, carora, daca doresc, le putem oferi si sfaturi legate de nutritie si de programul pe care sa il adopte pentru a-si rezolva problemele legate de kilogramele in plus.

Va puteti convinge consultand pagina noastra de Facebook: Kangoo Jumps Cristi Edina.

Pentru programari puteti apela la tel. 0788 734 191.